Vacaturebank

Maatje (m/v) voor 48-jarige man met autisme

Een 48-jarige man met een vorm van autisme wil graag een maatje om ’s avonds of in het weekend gezellig wat mee te drinken, te sporten of er op uit te gaan. StiB zoekt voor hem een maatje dat bij hem past. Hij is sportief, houdt van lezen en heeft een interesse in beleggen.

Door jou kan deze man met iemand op pad!

We zoeken iemand die rustig is, zich kan inleven in de ander en initiatief neemt. Samen ga je regelmatig op pad. Hoe vaak dit is, spreek je zelf met elkaar af. Een keer per 3 weken of per maand zou al fijn zijn. Het gaat hierbij niet om hulpverlening maar om 'gewoon' sociaal contact.

De Vriendendienst van StiB is een maatjesproject waarin een vrijwilliger en iemand met een psychiatrische achtergrond regelmatig samen iets leuks gaan doen. Wie als maatje aan de slag gaat, krijgt uitdagend en zinvol vrijwilligerswerk.

StiB biedt informatie, advies en ondersteuning aan iedereen in Breda die langdurig zorgt voor een ander. Daar waar de omgeving niet van dienst kan zijn, ondersteunen zorgvrijwilligers van StiB bij zorg thuis. Vrijwilligers kunnen door het jaar heen deelnemen aan interessante thema-avonden en trainingen. Zo doen we er alles aan om vrijwilligers goed te begeleiden tijdens hun werk.

Reageer op deze vacature
Soort werk In de zorg
Aandachtsgebied GGZ en Vriendendienst
Activiteit Samen iets leuks doen, zoals een wandeling, koffie drinken of naar de stad
Dag in de week In overleg, s avonds of in het weekend
Duur periode Voor langere tijd, in overleg
Locatie Breda Centrum
Specifieke scholing N.v.t.
Contactpersoon Tessel van der Grijspaarde
Disclaimer Design door BuroPARK