Vacaturebank

Maatje (M/V) voor kapelbezoek

Een 64-jarige vrouw zou graag 1 keer per week/1 keer per 2 weken naar de Sint-Joostkapel in het centrum willen. Zij is katholiek en dit is een belangrijk onderdeel in haar leven, maar zij kan en durft niet alleen naar de kapel toe. Ze zoekt een maatje om deze samen te bezoeken, liefst in de middag. Overige sociale activiteiten zijn ook wenselijk, maar het kapelbezoek heeft de prioriteit.

Als maatje zorg jij ervoor dat deze vrouw weer naar de kapel kan!

StiB zoekt voor haar een vriendelijke vrijwilliger met inlevingsvermogen. Liefst een vrijwilliger die zelf ook religieus is, dit is echter geen vereiste. Mevrouw heeft GGZ-problematiek en het is belangrijk dat de vrijwilliger hiermee om kan gaan. Over de aard van de problematiek kan contact opgenomen worden voor meer informatie.

StiB biedt informatie, advies en ondersteuning aan iedereen in Breda die langdurig zorgt voor een ander. Daar waar de omgeving niet van dienst kan zijn, ondersteunen zorgvrijwilligers van StiB bij zorg thuis. Vrijwilligers kunnen door het jaar heen deelnemen aan interessante thema-avonden en trainingen. Zo doen we er alles aan om vrijwilligers goed te begeleiden tijdens hun werk.

Reageer op deze vacature
Soort werk In de zorg
Aandachtsgebied GGZ
Activiteit Bezoek van de kapel
Dag in de week Geen voorkeur, wel liefst in de middag
Aantal uren per week 1 - 2
Duur periode Structureel
Locatie Breda West, Breda Centrum
Specifieke scholing Indien nodig
Ingangsdatum 23 maart 2017
Contactpersoon Tessel van der Grijspaarde
Disclaimer Design door BuroPARK