Vacaturebank

Maatje voor 52-jarige creatieve vrouw

Een creatieve en muzikale 52-jarige vrouw zoekt voor één keer per week een maatje. Ze heeft het nodig om soms haar gedachten even ergens anders op te richten. Naar buiten gaan helpt haar hierbij: samen met iemand een rondje wandelen zou deze mevrouw dan ook erg kunnen waarderen en het is lang geleden dat ze dit gedaan heeft.

Als maatje zorg jij ervoor dat deze mevrouw weer naar buiten gaat!

StiB zoekt voor haar een rustige, sociale vrijwilliger die kennis heeft van psychische problematiek. Een maatje om samen mee naar buiten te gaan, gezellig een terrasje te pakken of naar de stad te gaan. Samen spreek je af welke dag het beste uitkomt. Lijkt je het leuk om dit samen met deze mevrouw te doen, meld je dan nu aan!

De Vriendendienst
De Vriendendienst van StiB is een maatjesproject waarin een vrijwilliger en iemand met een psychiatrische achtergrond regelmatig samen iets leuks gaan doen. Wie als maatje aan de slag gaat, krijgt uitdagend en zinvol vrijwilligerswerk.

StiB biedt informatie, advies en ondersteuning aan iedereen in Breda die langdurig zorgt voor een ander. Daar waar de omgeving niet van dienst kan zijn, ondersteunen zorgvrijwilligers van StiB bij zorg thuis. Vrijwilligers kunnen door het jaar heen deelnemen aan interessante thema-avonden en trainingen. Zo doen we er alles aan om vrijwilligers goed te begeleiden tijdens hun werk.

Reageer op deze vacature
Soort werk In de zorg
Aandachtsgebied GGZ
Activiteit naar buiten gaan voor koffie, wandeling of naar de stad
Dag in de week in overleg
Aantal uren per week 2 - 4
Duur periode structureel
Locatie Breda Centrum / Belcrum
Specifieke scholing basiscursus voor vrijwilligers
Ingangsdatum 07 juli 2017
Contactpersoon Lotte Koevoets
Disclaimer Design door BuroPARK