Vacaturebank

Vrijwilliger die houdt van een (zelfgemaakt) spelletje

Voor een creatieve en sportieve 13-jarige jongen is StiB op zoek naar iemand die eens in de twee weken een uurtje een spelletje met hem wil spelen. Deze jongen maakt zelf spellen die uitgeprobeerd moeten worden en soms is er nog een aanpassing nodig. Naast het spelen van deze spellen, houdt hij ook van voetbal, monopoly, tafeltennis en gitaar of keyboard spelen.

Help jij deze jongen met zijn hobby’s?

StiB zoekt voor deze jongen een vrijwilliger die samen met hem zijn eigengemaakte spelletjes wil spelen en/of met hem wil voetballen. We zoeken een rustige, jonge vrijwilliger die affiniteit heeft met autisme en ADHD. Ben jij iemand die tijd én zin heeft om dit samen met deze jongen te doen, meld je dan nu aan! Als maatje help je hem en zijn mantelzorgers (ouders en zus).

Om maatje van deze jongen te worden, moet een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) worden aangevraagd. De kosten voor een aanvraag van een VOG worden vergoed door StiB.

StiB biedt informatie, advies en ondersteuning aan iedereen in Breda die langdurig zorgt voor een ander. Daar waar de omgeving niet van dienst kan zijn, ondersteunen zorgvrijwilligers van StiB bij zorg thuis. Vrijwilligers kunnen door het jaar heen deelnemen aan interessante thema-avonden en trainingen. Zo doen we er alles aan om vrijwilligers goed te begeleiden tijdens hun werk.

Reageer op deze vacature
Soort werk In de zorg
Aandachtsgebied Vriendendienst
Activiteit Spelletje
Dag in de week In overleg
Aantal uren per week 2 - 4
Duur periode In overleg
Locatie Breda Oost
Specifieke scholing Basiscursus voor vrijwilligers
Ingangsdatum 18 juli 2017
Contactpersoon Lotte Koevoets
Disclaimer Design door BuroPARK