Vacaturebank

Vrijwilliger PR voor Geheugenwinkel

Geheugenwinkel Breda willen we meer op de kaart gaan zetten. Elke donderdagmiddag zijn de deuren van de geheugenwinkel op de Heerbaan te Breda geopend. Naast het verstrekken van informatie en advies, bieden we een luisterend oor aan ieder die binnenloopt met vragen rondom dementie of NAH. Daarnaast willen we ook aanwezig zijn op informatiemarkten en geven we op verzoek presentaties over dementie en NAH. Ben jij die enthousiaste collega die affiniteit en ervaring heeft met dementie en/of NAH? Ben jij in het bezit van communicatieve vaardigheden en sta je open staat voor uitdagingen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Door jou krijgen mantelzorgers meer inzicht in geheugenproblematiek, wat ze helpt bij hun zorgtaken. Het is wenselijk om af en toe op de donderdagmiddagen beschikbaar te zijn. Daarnaast kost dit vrijwilligerswerk gemiddeld 1 dagdeel per week aan tijd. Voor deze functie is een auto gewenst.

StiB biedt informatie, advies en ondersteuning aan iedereen in Breda die langdurig zorgt voor een ander. Daar waar de omgeving niet van dienst kan zijn, ondersteunen zorgvrijwilligers van StiB bij zorg thuis. Vrijwilligers kunnen door het jaar heen deelnemen aan interessante thema-avonden en trainingen. Zo doen we er alles aan om vrijwilligers goed te begeleiden tijdens hun werk.

Reageer op deze vacature
Soort werk In de zorg
Aandachtsgebied Dementie en NAH
Activiteit voorlichting
Dag in de week in overleg
Aantal uren per week 2 - 6
Duur periode voor langere periode
Locatie Heerbaan 100 en locaties in Breda voor presentaties
Specifieke scholing basiscursus voor vrijwilligers en indien van toepassing inhoudelijke bijscholing over dementie/NAH
Ingangsdatum 26 mei 2017
Contactpersoon Edith Verkooijen
Disclaimer Design door BuroPARK