menu menu

Vrijwilligersvacatures

2 boterhammen en 1 spelletje. Maak jij het verschil voor Mia?

Vacaturenummer 115
Aantal uren per week 1 - 3
Locatie Breda Noordwest
Contactpersoon Veronique Zoontjens
human-339509_1280

Mia* is een vriendelijke, rustige vrouw van 89. Ze houdt van een spelletje en een wandeling buiten. Ze kleurt graag. Mia wordt vergeetachtig en is soms wat in de war. Zo vergeet ze af en toe om te eten en te drinken.

Wat ga je doen?
Eén of twee keer per week spreek je met Mia af. Je eet samen een boterham, doet een spelletje of wandelt buiten. Voor lange wandelingen kan het handig zijn om een rollator mee te nemen. Zo bezorg je Mia een gezellige middag.

Wie ben jij?
Je bent een vrouw met levenservaring. Je bent goed in contact maken en kan iemand motiveren tot activiteit. Je bent geduldig en rustig van aard.

Wat bieden wij?
Je geeft zowel Mia als haar mantelzorgers, haar kinderen, een fijne tijd. Want doordat jij er bent, hebben zij ook wat rust en afleiding van de mantelzorgtaken. Voor Mia is het fijn als ze een ander praatje heeft. Je zult zien dat dit jou ook een fijn gevoel geeft. Dat ervaren eigenlijk alle vrijwilligers bij StiB.

Wij waarderen onze vrijwilligers!
StiB biedt daarom een veelzijdig begeleidingsprogramma. Met interessante trainingen, maar ook informele bijeenkomsten, borrels, etc. Voordat je begint, krijg je een cursus. Daarin leer je alles om je vrijwilligerswerk goed te kunnen doen. Zoals goed luisteren en grenzen stellen. Je wordt begeleid door een coördinator. Bij hem/haar kun je altijd terecht met vragen, opmerkingen, dilemma's of twijfels. Ook krijg je een reiskostenvergoeding en eventueel een vergoeding voor je telefoonkosten.

Ben jij enthousiast?
En wil je meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op en kijken we of jullie bij elkaar passen.

*Mia is niet haar echte naam. Zij staat niet op de foto.

Terug naar vacatureoverzicht

Meer informatie of interesse? Laat hier je gegevens achter.

Disclaimer Privacystatement Cookies Sitemap