Wij gebruiken cookies. Akkoord
menu

Agenda

10-jarig jubileum Parkinson Café Breda

Datum 26 januari 2019
Tijd 09:30 - 17:00 uur
Locatie 't Web, Zuringveld 1, Teteringen
Kosten € 5,00

Het Parkinson Café Breda bestaat 10 jaar en viert dit jubileum op zaterdag 26 januari met een feestelijke bijeenkomst. Op het programma staat een interessante lezing, een beweegsessie en een voorstelling over de impact van Parkinson.

Feestelijk programma
Het feestelijk programma start om 11.00 uur, met als dagvoorzitter Olga Commandeur, ambassadeur van de Parkinson Vereniging. Paul Depla, burgemeester van Breda opent de bijeenkomst. Daarna volgt een introductie door Carla Aalderink, directeur Parkinson Vereniging. Bart Post, neuroloog, houdt een lezing over een actueel onderwerp, gevolgd door een lekkere lunch. Na de lunch is er een beweegsessie.

’s Middags staat de voorstelling ‘Kristallen Tranen’ van Hans Holstslag op het programma. Hans kreeg in 2007 de diagnose Parkinson. In de voorstelling vertelt hij over de impact van de diagnose op gezin, werk en de wereld om hem heen. Als afsluiting van de middag is er vanaf 16.00 uur een hapje en een drankje. De hele dag is er een informatiemarkt waar bezoekers terecht kunnen met vragen en voor advies.

Praktische informatie
Mensen met de ziekte van Parkinson en hun mantelzorgers zijn welkom van 10.30 – 17.00 uur in ‘t Web, Zuringveld 1, Teteringen. Aanmelden kan via info@parkinsoncafebreda.nl of 076 889 20 73. Entree is €5,- per persoon. Wees er snel bij want, vol is vol.

Parkinson Café Breda
Parkinson Café Breda is een informeel trefpunt voor mensen met de ziekte van Parkinson, hun familie en mantelzorgers. Elke maand is er een gezellige middag met praktische informatie.

foto: Angeline Swinkels

Terug naar agendaoverzicht
Disclaimer Privacystatement Cookies Sitemap