Wij gebruiken cookies. Akkoord
menu

Agenda

Circus van de Mantelzorg

Datum 12 april 2019
Tijd 13:00 - 17:00 uur
Locatie Avans Hogeschool

Inspiratiemiddag 'Respijt: zorgen doen we samen'

Als je intensief voor je partner zorgt, heb je soms tijd nodig om bij te tanken. Is er iemand die een paar uur bij je partner met dementie kan blijven, als jij een ochtend gaat sporten? Kan je zoon met verstandelijke beperking een paar dagen logeren, zodat jij even lucht krijgt? Wat zijn de mogelijkheden en hoe regel je dat iemand anders de zorg tijdelijk overneemt?

Het derde Circus van de Mantelzorg staat in het teken van vervangende zorg (respijtzorg). Tijdens deze inspiratiemiddag op vrijdag 12 april krijg je antwoord op al deze vragen, en meer.....

Nieuw: opvang voor degene voor wie je zorgt
Ook aan de zorgvragers is gedacht. Speciaal voor hen is er een aparte workshop met een leuke activiteit. Zodat je er allebei een middag uit bent én je als mantelzorger ook even ontlast wordt. Wees welkom in het Circus en klik hier voor meer informatie.


Mantelzorg lijkt soms wel een circus. Het is hard werken. Het ontroert en verwondert. Soms is het spannend, maar altijd verrassend. Als mantelzorger leer je jongleren met een groot aantal ballen in de lucht. Je moet kunnen samenwerken. Stevig in je schoenen staan om de zorg goed te regelen. En soms is het lastig balans te houden. StiB organiseert tweemaal per jaar het Circus van de Mantelzorg om je op weg te helpen met praktische tips & trucs.

Terug naar agendaoverzicht
Disclaimer Privacystatement Cookies Sitemap