Wij gebruiken cookies. Akkoord
menu

Agenda

Djembé workshop voor jonge mantelzorgers van 11-16 jaar

Datum 07 oktober 2019
Tijd 19:00 uur
Locatie De Dobbelsteen, Doelen 36 Breda

Voor jonge mantelzorgers van 11 tot 16 jaar organiseert StiB op maandag 7 oktober een muzikale djembé workshop. Jonge mantelzorgers maken deze avond kennis met de meest bekende trommel uit West-Afrika en gaan hier samen mee aan de slag. Zo zijn ze even uit de zorgsituatie thuis en hebben zij de kans om leeftijdgenootjes te ontmoeten. De workshop is van 19.00 – 21.00 uur bij De Dobbelsteen, Doelen 36 Breda. Deelname is gratis.

Speciaal voor jonge mantelzorgers
StiB organiseert deze avond voor jonge mantelzorgers: kinderen die opgroeien in een gezin met extra zorg. Dat kan zorg zijn voor een ouder, broer of zus. Soms is er sprake van een gezinslid met een langdurige ziekte, beperking of psychische of verslavingsproblematiek. Speciaal voor jonge mantelzorgers organiseert StiB regelmatig activiteiten, omdat uit onderzoek blijkt dat het belangrijk is dat jonge mantelzorgers gezien worden. Tijdens de activiteiten zijn ze even weg uit de zorgsituatie thuis en kunnen onderling verhalen uitwisselen.

De avond in het kort
Jonge mantelzorgers leren deze avond de techniek van de verschillende klanken, de opbouw van een ritme, het samenspelen en improviseren. Het is een leuke manier om samen met andere jonge mantelzorgers, de ritmische muziek uit Afrika te ervaren. Jonge mantelzorgers van 11 tot 16 jaar zijn van harte welkom.

Meld je snel aan via onderstaand formulier of via 076 750 32 00. Deelname is gratis.

Terug naar agendaoverzicht

Kom je ook? Meld je hier aan.

Disclaimer Privacystatement Cookies Sitemap