Wij gebruiken cookies. Akkoord
menu

Agenda

Film: Een indiaan in huis

Datum 13 december 2019
Tijd 09:30 - 11:30 uur
Locatie MEE West-Brabant, Heerbaan 100

Op vrijdagochtend 13 december vertoont het Autisme Info Centrum (AIC) Breda de film: ‘een indiaan in huis’ naar het gelijknamige toneelstuk van toneelgroep Bint. ‘Een indiaan in huis’ is een herkenbare en ontroerende film over autisme en de impact ervan op de nabije omgeving.

Over de film
Casper weet alles van indianen en het liefst ordent hij elke dag de veertjes van zijn indianentooi. In de wereld van de indianen is alles overzichtelijk. Maar voor zijn ouders is deze indianenwereld soms lastig. Hoe is het voor hen om een kind met autisme te hebben? Een kind dat taal ingewikkeld vindt en weinig begrijpt van de wereld om hem heen. Hoe is het om een indiaan in huis te hebben?

Toneelgroep Bint heeft de voorstelling ‘Een indiaan in huis’ over de impact van autisme op het gezin op DVD gezet, zodat deze voorstelling een groter bereik heeft. Het is een herkenbare en ontroerende voorstelling waarin de impact van autisme in het dagelijks leven duidelijk wordt. Na afloop gaan we samen in gesprek over deze film.

Tijden
9:30 uur Inloop met koffie / thee
10:00 uur Aanvang
11:30 uur Einde ochtend

Ouders, partners of naasten van mensen met autisme zijn van harte welkom. Aanmelden kan tot 12 december 2019 16:00 uur via de website van de Nederlandse Vereniging voor Autisme.

Terug naar agendaoverzicht
Disclaimer Privacystatement Cookies Sitemap