menu

Agenda

Ondersteuningsgroep 'Verdergaan na een zelfdoding’ voor nabestaanden

Datum en tijd Wordt doorlopend aangeboden.
Locatie Teteringsedijk 11 te Breda
summerfield-336672_640

Mensen die een dierbare verliezen door zelfdoding, vinden het vaak moeilijk om over deze ingrijpende gebeurtenis te praten en hun gevoelens te laten zien. Ook kan het gebeuren dat de omgeving geen begrip toont of de nabestaande uit de weg gaat. In deze ondersteuningsgroep van Indigo Brabant kunnen nabestaanden elkaar ontmoeten en ervaringen en gevoelens met elkaar delen. Het doel is om eenzaamheid en isolement te doorbreken en elkaar in het rouwproces te steunen. Er komen verschillende thema’s aan bod, zoals het zoeken naar verklaringen, reacties van de omgeving en gevoelens als boosheid, zelfverwijt of schaamte.

Praktische informatie
De ondersteuningsgroep 'Verdergaan na een zelfdoding’ bestaat uit 7 bijeenkomsten van 2 uur, plus een terugkombijeenkomst twee maanden later. De bijeenkomsten vinden plaats bij Indigo Brabant. Deelname is gratis en voor iedereen die minimaal zes maanden geleden een dierbare verloren heeft door zelfdoding. Voorafgaand aan deelname vindt er een kennismakingsgesprek plaats.

Data bijeenkomsten
3, 10 en 17 februari; 2, 16 en 30 maart; 20 april

Tijd
10.00 – 12.00 uur

Informatie en aanmelden
Indigo Brabant, Anna-Reina van der Sluis, e-mail: a.vandersluis@indigobrabant.nl, tel: 06 10970683 (bij voorkeur via e-mail).

Terug naar agendaoverzicht
Disclaimer Privacystatement Cookies Sitemap