menu menu

Agenda

Parkinson Café Breda - Thema: Ergotherapie bij Parkinson

Datum 30 september 2022
Tijd 13:30 - 16:00 uur
Locatie Dorpshuis 't Web, Zuringveld 1, Teteringen
1516895767228

Vrijdag 30 september neemt ergotherapeut Ellen van der Ros je mee in een reis door de dag van een parkinsonpatiënt. Ze beschrijft bekende en minder bekende beperkingen als gevolg van de ziekte van Parkinson. Ellen noemt hierbij voorbeelden van praktische oplossingen en hulpmiddelen. Deze praktische middag geeft je hiermee een inkijkje in hoe een ergotherapeut te werk gaat. We hopen je te inspireren om op zoek te blijven naar oplossingen om de Parkinson je zo min mogelijk te laten hinderen, zodat je zo optimaal mogelijk kunt functioneren!

In Parkinson Café Breda wordt tijdens maandelijkse bijeenkomsten in een ontspannen sfeer gepraat, informatie uitgewisseld en worden lezingen gehouden over allerlei onderwerpen rondom Parkinson(isme).

Het is een plek waar tijd en ruimte is voor onderling contact en andere stimulerende activiteiten. Er is altijd een gastspreker met een relevant thema. Leren van deskundigen en van elkaar, herkennen en erkennen is het doel van ons Parkinson Café. Niemand begrijpt beter wat het is om Parkinson(isme) te hebben dan een lotgenoot. Onze bijeenkomsten vinden in het algemeen plaats op de laatste vrijdag van de maand en zien er globaal als volgt uit:

  • 13:30 uur: inloop
  • 14:00 uur: presentatie
  • 14:30 uur: pauze
  • 15:00 uur: vervolg van de presentatie
  • 15:30 uur: gezellig samenzijn/lotgenotencontact
  • 16:00 uur: einde

De toegang is gratis en er volop gratis parkeergelegenheid.

De Parkinson Cafés zijn een initiatief van de Parkinson Vereniging. StiB ondersteunt de vrijwilligers die het Parkinson Café Breda organiseren.

Meer informatie? Stuur dan een mail naar Veronique Zoontjens: v.zoontjens@stib-breda.nl.

Terug naar agendaoverzicht
Disclaimer Privacystatement Cookies Sitemap