menu menu

Agenda

Parkinson Café - Thema: Grip op Parkinson

Datum 28 oktober 2022
Tijd 13:30 - 16:00 uur
Locatie Dorpshuis 't Web, Zuringveld 1, 4847KS Teteringen
Geertje_Boon

Vrijdag 28 oktober vertelt Geertje Boon, Parkinson coach, over “Grip op Parkinson”. Geertje biedt een innovatief programma aan voor verlichting van Parkinson symptomen. Ze richt zich met name op voeding en leefwijze en legt heel goed uit waar zij haar adviezen en bevindingen op baseert.

Tijdens deze bijeenkomst geeft ze graag antwoord op de vragen: Wat betekent het dat Parkinson een aandoening is die begint in de darm? En wat betekent het dat mensen met Parkinson meer last dan anderen hebben van gifstoffen?
Ze zal daarbij vooral stil staan bij de kansen die dit geeft om er zelf wat aan te kunnen doen.

In Parkinson Café Breda wordt tijdens maandelijkse bijeenkomsten in een ontspannen sfeer gepraat, informatie uitgewisseld en worden lezingen gehouden over allerlei onderwerpen rondom Parkinson(isme).

Het is een plek waar tijd en ruimte is voor onderling contact en andere stimulerende activiteiten. Er is altijd een gastspreker met een relevant thema. Leren van deskundigen en van elkaar, herkennen en erkennen is het doel van ons Parkinson Café. Niemand begrijpt beter wat het is om Parkinson(isme) te hebben dan een lotgenoot. Onze bijeenkomsten vinden in het algemeen plaats op de laatste vrijdag van de maand en zien er globaal als volgt uit:

  • 13:30 uur: inloop
  • 14:00 uur: presentatie
  • 14:30 uur: pauze
  • 15:00 uur: vervolg van de presentatie
  • 15:30 uur: gezellig samenzijn/lotgenotencontact
  • 16:00 uur: einde

De toegang is gratis en er volop gratis parkeergelegenheid.

De Parkinson Cafés zijn een initiatief van de Parkinson Vereniging. StiB ondersteunt de vrijwilligers die het Parkinson Café Breda organiseren.

Meer informatie? Stuur dan een mail naar Veronique Zoontjens: v.zoontjens@stib-breda.nl.

Terug naar agendaoverzicht
Disclaimer Privacystatement Cookies Sitemap