Wij gebruiken cookies. Akkoord
menu

Agenda

Pizzaparty voor jonge mantelzorgers van 6-10 jaar

Datum 31 augustus 2019
Tijd 13:00 - 00:00 uur
Locatie Happy Italy, Breepark, Bavelseparklaan 13 Breda

Voor jonge mantelzorgers van 6 tot 10 jaar organiseert StiB op zaterdag 31 augustus een gezellige pizzaparty. Samen bakken jonge mantelzorgers deze middag hun eigen pizza en eten met elkaar. Zo zijn ze even uit de zorgsituatie thuis en hebben zij de kans om leeftijdgenootjes te ontmoeten. De pizzaparty is van 13.00 – 15.00 uur bij Happy Italy Breepark, Bavelseparklaan 13 te Breda. Deelname is gratis. Meld je snel aan via onderstaand formulier.

Speciaal voor jonge mantelzorgers
StiB organiseert deze middag voor jonge mantelzorgers: kinderen die opgroeien in een gezin met extra zorg. Dat kan zorg zijn voor een ouder, broer of zus. Soms is er sprake van een gezinslid met een langdurige ziekte, beperking of psychische of verslavingsproblematiek. Speciaal voor jonge mantelzorgers organiseert StiB regelmatig activiteiten, omdat uit onderzoek blijkt dat het belangrijk is jonge mantelzorgers te erkennen. Tijdens de activiteiten zijn ze even weg uit de zorgsituatie thuis en kunnen onderling verhalen uitwisselen. Op de hoogte blijven van alle activiteiten? Volg stibbreda op Instagram.

De middag in het kort
Jonge mantelzorgers bakken deze middag samen hun eigen pizza onder begeleiding van een echte pizzachef. Daarna gaan zij gezellig met elkaar eten. Tussendoor kunnen zij natuurlijk spelen in de speelhoek van het restaurant. Tot slot is er nog een pizza Nutella om samen te delen. Jonge mantelzorgers van 6 tot 10 jaar zijn van harte welkom.

Let op: in de nieuwsbrief van juli stond helaas de verkeerde datum bij deze activiteit. De juiste datum is zaterdag 31 augustus.

Terug naar agendaoverzicht

Kom je ook? Meld je hier aan.

Disclaimer Privacystatement Cookies Sitemap