menu menu

Agenda

Route 076 | Volg de route en ontmoet de mantelzorger

Datum 06 oktober 2022
Tijd 15:00 - 17:00 uur
Locatie De Teruggave, Gasthuisvelden 11, Breda
uitnodiging samen voor respijt (1)

Voor iedereen die meer over mantelzorg wil weten of zelf mantelzorger is. Neem dus gerust jouw vrienden, familie of kennissen mee! Volg de route en ontdek meer over mantelzorg door middel van verschillende onderdelen, zoals

In gesprek met…
Tijdens 2 rondes (15:15 – 15:45 en 16:00 – 16:30) kun je in gesprek met een mantelzorger met verschillende zorgsituaties. Luister, praat mee of deel tips en ervaringen met elkaar.

Borrelhoek
In de borrelhoek kun je elkaar ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje. Ook kun je samen meedoen aan een leuke quiz.

Informatiestands
Laat je inspireren bij de informatiestands en kom meer te weten over allerlei zaken die te maken hebben met mantelzorg. Het Mentaal Gezondheidscentrum, Mantelzorgmakelaar, StiB, Amarant – Ontmoeten & Zo, Imagine en wijkteamleden (IMW, MEE, Wij) zijn aanwezig.

Inspiratiebus
Maak kennis met allerlei nieuwe snufjes en ontwikkelingen die het leven aangenamer kunnen maken en bijvoorbeeld langer zelfstandig kunt blijven wonen.

Verhalen van mantelzorgers
Scan de QR-codes en lees de mooie, soms lastige en ontroerende verhalen van verschillende mantelzorgers.

Ontdek, ontmoet en geniet van een hapje en drankje tijdens het evenement Route 076.

Het evenement heeft een vrije inloop tussen 15:00 en 17:00. Aanmelden is dus niet nodig, maar wel fijn. Meld je jezelf wel vooraf aan? Dan ligt er voor jou op deze dag een leuke goodiebag klaar!

Aanmelden voor goodiebag Terug naar agendaoverzicht
Disclaimer Privacystatement Cookies Sitemap