Wij gebruiken cookies. Akkoord
menu

Agenda

Samen in Balans

Datum 31 januari 2019
Tijd 14:00 - 16:00 uur
Locatie Heerbaan 100, Breda

Ziekte of ouderdom heeft een grote impact op relaties tussen partners en binnen het gezin. Het is een kunst om samen in balans te blijven. Op donderdagmiddag 31 januari organiseert StiB daarom voor mantelzorgers én hun naasten een speciale themabijeenkomst om hier bij stil te staan.

Informatie & samen aan de slag
De middag start met een informatief deel onder leiding van Jeannette Kamps, familiecoach en trainer bij het Expertisecentrum Familiezorg. Zij vertelt over wat ziekte of ouderdom doet met mantelzorgers en zorgvragers. En wat een zorgsituatie betekent voor het contact met elkaar. Zij geeft uitgebreid tips en advies over hoe je samen met de situatie kunt omgaan, als partners of binnen het gezin. Daarbij komen ook deze vragen aan bod: hoe ga je het gesprek met elkaar aan? Hoe breng je in beeld welke ondersteuning er nodig is? Hoe krijg je uiteindelijk meer balans in je situatie voor elkaar? In het tweede deel van de middag gaan mantelzorgers en hun naasten samen met deze laatste vraag aan de slag.

Praktische informatie
Mantelzorgers en hun naasten zijn van harte welkom. Aanmelden kan via onderstaand formulier of via 076 750 32 00. Deelname is gratis.

foto: Angeline Swinkels

Terug naar agendaoverzicht

Kom je ook? Meld je hier aan.

Disclaimer Privacystatement Cookies Sitemap