menu menu

Agenda

Theaterevenement: De kracht van kwetsbaarheid door Dames die Raken! (onzichtbare mantelzorg & psychische problematiek)

Datum 23 juni 2022
Tijd 14:00 - 16:00 uur
Locatie Podium Bloos, Speelhuislaan 153 Breda
DSC07396

Een mooie voorstelling over psychische kwetsbaarheid en vooroordelen door Dames die Raken!. De mantelzorgers van mensen met psychische kwetsbaarheid staan hierin centraal. Na de voorstelling zoeken we elkaar op onder het genot van een borrel.

Maar liefst één op de vijf Nederlanders is psychisch kwetsbaar. Helaas spelen vooroordelen en een hardnekkig taboe echter nog steeds een rol. Psychische kwetsbaarheid wordt daardoor nog te weinig bespreekbaar gemaakt. Voor mantelzorgers van deze mensen kan dit zwaar zijn. Hun rol als mantelzorger blijft onzichtbaar.

Met dit evenement willen we hier verandering in brengen. Een evenement waarin de bewustwording en (h)erkenning van mantelzorgers van mensen met psychische kwetsbaarheid centraal staat. We nodigen professionals, mantelzorgers en hun omgeving uit om psychische kwetsbaarheid bespreekbaar te maken.

De Kracht van Kwetsbaarheid is een voorstelling over psychische kwetsbaarheid en vooroordelen. Op een interactieve wijze wordt het publiek meegenomen in het onderwerp en uitgenodigd om anders te kijken. Naar anderen, maar ook naar zichzelf. Na de voorstelling zullen we verder de verbinding met elkaar opzoeken onder het genot van een borrel.

Let op: kom je met meerdere personen? Zorg er dan voor dat iedereen apart wordt aangemeld. Zo weten we op hoeveel mensen we kunnen rekenen.

Aanmelden Theaterevenement Terug naar agendaoverzicht
Disclaimer Privacystatement Cookies Sitemap