menu menu

Agenda

Theatervoorstelling 'De Mantelzorgmonologen'

Datum 11 oktober 2022
Tijd 17:00 - 20:00 uur
Locatie Zuylen - Aula Brabant - Tuinzigtlaan 11 BREDA
20211109_192152-edited-1-2048x1150

In de theatervoorstelling ‘De Mantelzorgmonologen’ maak je op indringende wijze kennis met drie verschillende mantelzorgers: een jonge, een werkende en een oudere mantelzorger. De monologen zijn gebaseerd op werkelijke verhalen van mantelzorgers in de palliatieve fase.

Aansluitend gaan we in groepen met elkaar in gesprek over de behoefte van mantelzorgers op het gebied van mantelzorgondersteuning en levensvragen. Wat heeft de zorgverlener te bieden en hoe kunnen we meer samenwerken om de ondersteuning beter te maken?

Voor wie?
Werk je in de (palliatieve) zorg, welzijn of in het sociaal domein? Ondersteun je mensen thuis?

Ben je mantelzorger of vrijwilliger ter ondersteuning van mantelzorgers in de palliatieve fase? Wil je meepraten over wat mantelzorgers nodig én te bieden hebben?

Dan ben je van harte uitgenodigd!

Programma
17.00 Inloop met soep en een broodje
17.45 Opening door Boaz Adank, wethouder Wmo van gemeente Breda
18.00 Theatervoorstelling
18.45 Gesprekstafels en gezamenlijke terugkoppeling
20.00 Afsluiting

Aanmelden
Deelname is gratis. Aanmelden is verplicht en kan tot 4 oktober via nlamper@amphia.nl. Graag je naam en mailadres vermelden. Wanneer je als professional deelneemt, graag je organisatie vermelden, je functie, het register waar je ingeschreven bent en je registratienummer.

Wanneer je onverhoopt niet aanwezig kunt zijn, vragen we je vriendelijk maar dringend je direct af te melden bij Nicole Lamper. Zo kunnen we iemand anders jouw stoel geven.

Accreditatie
De voorstelling is geaccrediteerd door het accreditatiebureau Kwaliteitsregister V&V, Register Zorgprofessionals en Kwaliteitsregister Social Work.

Terug naar agendaoverzicht
Disclaimer Privacystatement Cookies Sitemap