Wij gebruiken cookies. Akkoord
menu

Agenda

Themabijeenkomst over excentriek, impulsief, emotioneel of angstig gedrag

Datum 16 oktober 2019
Tijd 14:00 - 16:00 uur
Locatie De Teruggave, Gasthuisvelden 11 te Breda

Iedereen heeft een eigen persoonlijkheid met eigen gedragskenmerken. Het maakt ons uniek in wie we zijn. Maar wat als deze kenmerken zo sterk zijn dat het tot problemen leidt, voor mensen zelf en hun omgeving?

Mensen met een naaste met excentriek, impulsief, emotioneel of angstig gedrag, hebben het niet gemakkelijk. Het kan een uitdaging zijn om de gevoelens en het gedrag te begrijpen en hiermee om te gaan. Ook het aangeven van eigen wensen en grenzen is soms lastig. Spanningen en het gevoel van onmacht, kunnen impact hebben op de eigen gezondheid. Het kan ook grote invloed hebben op de onderlinge relatie. Of het nou een ouder, kind, vriend of partner betreft.

Meer informatie en aanmelding
Om mantelzorgers te ondersteunen, organiseert StiB samen met Indigo een bijeenkomst ‘Over excentriek, impulsief, emotioneel of angstig gedrag’. Tijdens deze bijeenkomst krijg je informatie en handvatten hoe hiermee om te gaan. Een ervaringsdeskundige komt vertellen hoe zij omgaat met haar eigen persoonlijkheidsproblematiek. Er is veel ruimte voor vragen, het delen van eigen ervaringen en tips. Aanmelden kan via onderstaand formulier of bel 076-750 32 00.

Terug naar agendaoverzicht

Kom je ook? Meld je hier aan.

Disclaimer Privacystatement Cookies Sitemap