Wij gebruiken cookies. Akkoord
menu

Agenda

Workshop keramiek

Datum 27 september 2019
Tijd 10:00 - 16:00 uur
Locatie Hoeve de Kluis, Hooijdonkseweg 10, Breda

voor naasten van mensen met psychische problemen

De zorg voor iemand met psychische problemen kan veel invloed hebben op je leven. Het kan lastig zijn om grip te krijgen op de situatie. Het kan zelfs zijn dat je je overbelast bent of je eenzaam voelt. Soms houd je weinig tijd over voor hobby’s of leuke activiteiten.

Zou je het fijn vinden om in contact te komen met mantelzorgers in een soortgelijke situatie als die van jou? Ben jij toe aan een gezellige, leerzame en creatieve dag? StiB organiseert samen met ‘Conny’s Keramiek’ een workshop keramiek, exclusief voor naasten van mensen met psychische problematiek. De mogelijkheid om wat tijd voor jezelf te hebben, maar ook de kans om verhalen, tips en ervaringen uit te wisselen.

Over de workshop
Deze workshop wordt gratis aan mantelzorgers aangeboden via de Meet & Match van de Betrokken Ondernemers. In deze workshop leer je meer over keramiek, het stookproces en is er uiteraard ruimte om zelf de handen uit de mouwen te steken. Voor lunch wordt gezorgd. Deze workshop vindt plaats bij Hoeve de Kluis op de Hooijdonkseweg 10, 4823 ZD Breda.

Er is plaats voor maximaal 8 deelnemers, dus wees er snel bij!

Terug naar agendaoverzicht

Kom je ook? Meld je hier aan.

Disclaimer Privacystatement Cookies Sitemap