menu menu

Agenda

Zorgmarkt Breda

Datum 02 juli 2022
Tijd 10:00 - 15:30 uur
Locatie Curio, Biesdonkweg 33 Breda
zorgmarkt breda

Ouder van een kind met een beperking lopen vaak met veel vragen. Waar vind ik een gespecialiseerde oppas voor mijn kind? Wat als mijn kind 18 wordt? Aan welke sporten kan mijn kind mee doen?

Dat was het begin van de zorgmarkt. Hoe konden deze vragen beantwoord worden? De Zorgmarkt Breda zorgt dat ouders van kinderen met een beperking weten welke mogelijkheden er zijn. Dan kan ook hun kind mee doen in de samenleving.

Heb je een kind met een beperking? Dan zijn er vast zaken waar je meer over wilt weten. Heb je vragen over aangepaste hulpmiddelen, speciale opvang? Of over logeeradressen en organisaties waar je kind kan spelen of sporten? De Zorgmarkt Breda geeft antwoord op deze vragen. je vindt er sportclubs en vrije tijdsbesteding. Ook logeeropvang voor kinderen met speciale behoeften. Dan word je als ouders tijdelijk ontlast. Er is aanbod van hulpmiddelen, mentorschap en bewind voering en nog veel meer. Voor alle soorten beperkingen is iets te vinden.

Ook StiB is aanwezig op de Zorgmarkt Breda. De markt is rolstoeltoegankelijk. Ook is er een verzorgingsruimte beschikbaar. Voor de broertjes en zusjes is er limonade en zelfs opvang.

Terug naar agendaoverzicht
Disclaimer Privacystatement Cookies Sitemap