Wij gebruiken cookies. Akkoord
menu

Alternatieven: (beeld)bellen, kaartje sturen

Lees voor

StiB staat langzaamaan weer meer huisbezoeken toe. Dit gebeurt na overleg met de coördinator van StiB. Blijkt hieruit dat een huisbezoek nog niet wenselijk of verstandig is? Dan zijn er alternatieven mogelijk.

Denk aan het doen van een online spelletje. Foto’s delen. Samen tv kijken met de telefoon aan het oor. Een bloemetje versturen of hapje eten bezorgen. Of misschien lukt het wel om samen een stukje te wandelen of om een gesprek te voeren in de tuin. Volg hierbij altijd de richtlijnen van het RIVM.

Ook kun je (beeld)bellen via bijvoorbeeld Facetime, Duo, Skype of Whatsapp. Ben je hier niet zo handig in? Neem dan contact op met de helpdesk Welkom online via: 088-344 2000.
Op het platform Vrijwillige Inzet vind je de factsheet 'Bellen ten tijde van corona' met informatie over het voeren van een goed telefoongesprek

Daarnaast zijn er verschillende initiatieven gestart om kwetsbare mensen een hart onder de riem te steken, zoals het versturen van een kaartje via de app Omapost.

Vragen?

Heb je vragen over de werkwijze van StiB of over mantelzorgondersteuning, neem dan contact op met StiB via: 076 750 32 00 of info@stib-breda.nl.

Vind je deze informatie nuttig?
  • Ja
  • Nee
Bedankt voor uw feedback
Disclaimer Privacystatement Cookies Sitemap