menu

In contact blijven

Lees voor

Bezoek ontvangen is nog altijd maar beperkt mogelijk. Gelukkig zijn er alternatieven om toch met elkaar in contact te blijven.

Denk aan het doen van een online spelletje. Foto’s delen. Samen tv kijken met de telefoon aan het oor. Een bloemetje versturen of hapje eten bezorgen. Of misschien lukt het wel om samen een stukje te wandelen of om een gesprek te voeren in de tuin. Volg hierbij altijd de richtlijnen van het RIVM.

Ook kun je (beeld)bellen via bijvoorbeeld Facetime, Duo, Skype of Whatsapp. Ben je hier niet zo handig in? Neem dan contact op met de helpdesk Welkom online via: 088-344 2000.
Op het platform Vrijwillige Inzet vind je de factsheet 'Bellen ten tijde van corona' met informatie over het voeren van een goed telefoongesprek.

Daarnaast zijn er verschillende initiatieven gestart om kwetsbare mensen een hart onder de riem te steken, zoals het versturen van een kaartje via de app Omapost.

Vragen?

Heb je vragen over de werkwijze van StiB of over mantelzorgondersteuning, neem dan contact op met StiB via: 076 750 32 00 of info@stib-breda.nl.

Heeft deze informatie je geholpen?
  • Ja
  • Nee
Bedankt voor uw feedback

Lukt het niet online?

Bel dan met de DigiHulplijn: 0800 - 1508. Getrainde vrijwilligers helpen je op weg met al je digi-vragen over je computer, laptop, mobiel én tablet. Bel de DigiHulplijn gratis van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 – en 17:00 uur.

Disclaimer Privacystatement Cookies Sitemap