Wij gebruiken cookies. Akkoord
menu

Maatregelen StiB

Lees voor

StiB volgt de richtlijnen van de Rijksoverheid en neemt een aantal maatregelen om besmetting met het coronavirus tegen te gaan. Uit voorzorg en zeker omdat we ons veelal inzetten bij kwetsbare personen.

  • Medewerkers van StiB werken vaker thuis. StiB is telefonisch en per e-mail bereikbaar voor mantelzorgondersteuning.
  • StiB heeft besloten dat medewerkers en vrijwilligers van StiB de komende weken (na 15-10-2020) geen huisbezoeken doen. Daar waar een bezoek toch noodzakelijk lijkt, overleggen we met elkaar over de mogelijkheden.
  • Wordt er in overleg met StiB en betrokkenen besloten dat een huisbezoek toch noodzakelijk is? Dan worden er vooraf goede afspraken gemaakt tussen de vrijwilliger, mantelzorger, zorgvrager en StiB.
  • StiB past haar activiteitenagenda aan. Veel activiteiten zijn afgelast, uitgesteld of worden online georganiseerd. Bekijk hier de actuele agenda.

Mantelzorgondersteuning
StiB zet zich in om mantelzorgers in Breda zo goed mogelijk te ondersteunen. Per hulpvraag bekijken we samen met de mantelzorger wat er binnen de huidige situatie mogelijk en wenselijk is. Tegelijk begrijpen we dat de maatregelen impact kunnen hebben. We vragen hiervoor om begrip. Op deze manier proberen we het risico op besmetting zoveel mogelijk te beperken.

StiB volgt de ontwikkelingen op de voet en zal indien nodig haar werkwijze herzien. Heb je vragen over de werkwijze van StiB of over mantelzorgondersteuning, neem dan contact op met StiB via: 076 750 32 00 of info@stib-breda.nl.

Vind je deze informatie nuttig?
  • Ja
  • Nee
Bedankt voor uw feedback
Disclaimer Privacystatement Cookies Sitemap