menu menu

Vrijwilligersvacatures

De bloemetjes buiten zetten met Joyce

Vacaturenummer 123
Aantal uren per week 2 - 3
Locatie Breda Noord
Aandachtsgebied NAH
Contactpersoon Veronique Zoontjes
fen-ivanova-E1PZAF4HH90-unsplash 2

De 71 jarige Joyce* is een rustige dame die graag buiten is. Ze heeft MS, waardoor lopen niet meer lukt. Ze kan wel staan en met steun in een rolstoel gaan zitten. Het lukt haar echtgenoot niet meer om haar rolstoel te duwen, waardoor zij nog amper buiten komt.

Wat ga je doen?
Eens per 14 dagen spreek je met Joyce af. Samen kijk je wanneer handig is. Ze gaat graag met jou naar buiten in de rolstoel. Samen de omgeving bekijken vindt ze fijn. Zo woont ze in de buurt van een groot tuincentrum en vindt het leuk om er weer eens naar toe te gaan. Of winkels kijken en een lekker ijsje halen.

Wie ben jij?
Jij bent een geduldige gezellige vrouw. Je houdt van een praatje en gaat graag met Joyce op pad. Je kunt met een rolstoel overweg.

Wat bieden wij?
Je geeft Joyce en haar echtgenoot een fijne tijd. Want doordat jij er bent, heeft haar echtgenoot ook even wat rust en afleiding van de mantelzorgtaken. Je zult zien dat dit jou ook een fijn gevoel geeft. Dat ervaren eigenlijk alle vrijwilligers bij StiB.

Wij waarderen onze vrijwilligers!
StiB biedt daarom een veelzijdig begeleidingsprogramma. Met interessante trainingen, maar ook informele bijeenkomsten, borrels, etc. Voordat je begint, krijg je een cursus. Daarin leer je alles om je vrijwilligerswerk goed te kunnen doen. Zoals goed luisteren en grenzen stellen. Je wordt begeleid door een coördinator. Bij hem/haar kun je altijd terecht met vragen, opmerkingen, dilemma's of twijfels. Ook krijg je een reiskostenvergoeding en eventueel een vergoeding voor je telefoonkosten.

Ben jij enthousiast?
En wil je meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op en kijken we of jullie bij elkaar passen.

*Joyce is niet haar echte naam.

Terug naar vacatureoverzicht

Meer informatie of interesse? Laat hier je gegevens achter.

Disclaimer Privacystatement Cookies Sitemap