menu

Vacatures

Doe je graag leuke activiteiten met kinderen?

Vacaturenummer 65
Aantal uren per week 3 - 8
Locatie Breda Oost
Aandachtsgebied GGZ
Contactpersoon Joyce Luijbregts

Anja* heeft twee kinderen in de basisschoolleeftijd. Een van haar kinderen heeft autisme.

Wat ga je doen?

Anja wordt binnenkort geopereerd. Ze kan daardoor haar kinderen niet ophalen van school. Het zou heel fijn zijn als jij dit 2 tot 3 keer per week kan doen (op de woensdag is het niet nodig). Daarna willen de kinderen graag iets leuks met je doen. Ze houden bijvoorbeeld van knutselen en spelletjes. Als Anja weer helemaal hersteld is, vindt ze het fijn als je 1 keer weer week (op de maandagmiddag) langs blijft komen om leuke dingen te doen met haar oudste kind.

Wie ben jij?

Jij bent een enthousiaste jonge vrijwilliger die niet rookt en geen huisdieren heeft. Dit vanwege allergie van één van de kinderen. Ook heb je een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) nodig. StiB regelt dit samen met jou en betaalt de kosten hiervoor.

Wat bieden wij?

Je zorgt ervoor dat Anja rustig kan herstellen en zich geen zorgen om haar kinderen hoeft te maken. De kinderen vinden het fijn om met jou leuke activiteiten te ondernemen. Je zult zien dat dit jou ook een fijn gevoel geeft. Dat ervaren eigenlijk alle vrijwilligers bij StiB. Lees hier hun verhalen.

Wij waarderen onze vrijwilligers!
StiB biedt daarom een veelzijdig begeleidingsprogramma. Met interessante trainingen, maar ook informele bijeenkomsten, borrels, etc. Voordat je begint, krijg je een cursus. Daarin leer je alles om je vrijwilligerswerk goed te kunnen doen. Zoals goed luisteren en grenzen stellen. Je wordt begeleid door een coördinator. Bij hem/haar kun je altijd terecht met vragen, opmerkingen, dilemma's of twijfels. Ook krijg je een reiskostenvergoeding en eventueel een vergoeding voor je telefoonkosten.

Ben jij enthousiast?

En wil je meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

* Anja is niet haar echte naam.

StiB geeft informatie, advies en ondersteuning aan iedereen in Breda die langdurig zorgt voor een ander. Wanneer mensen in de omgeving niet kunnen helpen, ondersteunen vrijwilligers van StiB.

sigmund-TJxotQTUr8o-unsplash
Terug naar vacatureoverzicht

Meer informatie of interesse? Laat hier je gegevens achter.

Disclaimer Privacystatement Cookies Sitemap