menu menu

Vrijwilligersvacatures

Fiets jij met Youri naar karate?

Vacaturenummer 116
Aantal uren per week 2 - 3
Locatie Breda Zuidoost
Aandachtsgebied GGZ
Contactpersoon Saskia Wagenmakers
sam-moghadam-khamseh-TB6rr_IFuf0-unsplash bew 2

Youri * is een lieve rustige man van 28. Hij houdt van karate, fietsen, gamen en tekenen. Youri heeft een vorm van autisme en een verstandelijke beperking. Hij is onvoldoende verkeersveilig om alleen naar karate te fietsen. Youri woont doordeweeks in een woonvorm in de IJpelaar.

Wat ga je doen?
Op vrijdagavond (om de week) spreek jij met Youri af. Je fietst rond 18.00 vanuit de IJpelaar samen 3 kilometer naar karate. De les duurt van 18.30 tot 19.30 uur. Samen fiets je weer terug. Misschien vind je het leuk om bij de les te kijken?

Wie ben jij?
Je bent een man van tussen de 25 en 35. Je bent goed in contact maken en kan Youri zo nodig een beetje aansporen. Je kunt Youri goed op de fiets begeleiden.

Wat bieden wij?
Je geeft zowel Youri als zijn mantelzorgers, zijn ouders, een fijne tijd. Want doordat jij er bent, weten zij dat er iemand bij hem is die hem helpt bij veilig fietsen en gezelschap biedt. Je zult zien dat dit jou ook een fijn gevoel geeft. Dat ervaren eigenlijk alle vrijwilligers bij StiB.

Wij waarderen onze vrijwilligers!
StiB biedt daarom een veelzijdig begeleidingsprogramma. Met interessante trainingen, maar ook informele bijeenkomsten, borrels, etc. Voordat je begint, krijg je een cursus. Daarin leer je alles om je vrijwilligerswerk goed te kunnen doen. Zoals goed luisteren en grenzen stellen. Je wordt begeleid door een coördinator. Bij hem/haar kun je altijd terecht met vragen, opmerkingen, dilemma's of twijfels. Ook krijg je een reiskostenvergoeding en eventueel een vergoeding voor je telefoonkosten.

Ben jij enthousiast?
En wil je meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op en kijken we of jullie bij elkaar passen.

*Youri is niet zijn echte naam.

Terug naar vacatureoverzicht

Meer informatie of interesse? Laat hier je gegevens achter.

Disclaimer Privacystatement Cookies Sitemap