menu menu
Vacaturenummer 64
Aantal uren per week 1 - 3
Locatie Breda Noord
Aandachtsgebied GGZ
Contactpersoon Tessel van der Grijspaarde
fishing

Harry* houdt van vissen, dit geeft hem veel energie. In zijn eentje vissen doet hij niet meer. Het zou leuk zijn als hij een vismaatje heeft waarmee hij zijn hobby weer kan oppakken. Harry heeft een visvergunning.

Wat ga je doen?
Harry zou het fijn vinden om eens per 1 of 2 weken af te spreken. Vissen is zijn grote hobby. Het zou leuk zijn als hij dit met jou kan delen. Dit kan afgewisseld worden met andere activiteiten, zoals de kinderboerderij of een uitje naar de stad. Zijn zus is ook geholpen met jouw bezoek. Ze weet dat er iemand bij haar broer is en dat hij een fijne tijd heeft. Zij heeft dan ook even tijd voor zichzelf. Harry heeft autisme, maar daar merk je eigenlijk maar weinig van.

Wie ben jij?
Harry heeft de voorkeur voor iemand die ouder is dan 40 jaar. Je toont initiatief en houdt van uitstapjes. Daarnaast kun je je goed inleven. Houd je van vissen? Dat komt helemaal goed uit! Harry heeft sinds kort een rollator. Hier moet hij nog even mee oefenen en soms zal hij nog een helpende hand nodig hebben. Jullie maken samen afspraken over de dag en het tijdstip dat jullie uitkomt.

Wat bieden wij?
Je geeft Harry een fijne tijd en je ontlast zijn zus. Je zult zien dat dit jou ook een fijn gevoel geeft. Dat ervaren eigenlijk alle vrijwilligers bij StiB. Lees hier hun verhalen.

Wij waarderen onze vrijwilligers!
StiB biedt daarom een veelzijdig begeleidingsprogramma. Met interessante trainingen, maar ook informele bijeenkomsten, borrels, etc. Voordat je begint, krijg je een cursus. Daarin leer je alles om je vrijwilligerswerk goed te kunnen doen. Zoals goed luisteren en grenzen stellen. Je wordt begeleid door een coördinator. Bij hem/haar kun je altijd terecht met vragen, opmerkingen, dilemma's of twijfels. Ook krijg je een reiskostenvergoeding en eventueel een vergoeding voor je telefoonkosten.

Ben jij enthousiast?
En wil je meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op en kijken we of jullie bij elkaar passen.

* Harry is niet zijn echte naam.

StiB geeft informatie, advies en ondersteuning aan iedereen in Breda die langdurig zorgt voor een ander. Wanneer mensen in de omgeving niet kunnen helpen, ondersteunen vrijwilligers van StiB.

Terug naar vacatureoverzicht

Meer informatie of interesse? Laat hier je gegevens achter.

Disclaimer Privacystatement Cookies Sitemap