menu menu

Vrijwilligersvacatures

Ga jij één keer in de 2 weken met Ellen mee naar buiten?

Vacaturenummer 108
Aantal uren per week 2 - 4
Locatie Breda Zuidoost
Aandachtsgebied NAH
Contactpersoon Chantal Gillissen
depositphotos_329971818-stock-photo-picture-lonely-old-woman-sitting

Ellen* is een lieve en gezellige vrouw die positief in het leven staat. Ze geniet ervan om lekker naar buiten te gaan. Door haar NAH (niet-aangeboren hersenletsel) is dit alleen wat lastiger. Ellen is namelijk afhankelijk van de rolstoel. Daarom zou ze het fijn vinden om samen met jou eropuit te gaan. Een fijne wandeling en het buiten zijn geeft haar energie. Dit sluit ze graag af met een gezellig kopje koffie of thee bij haar thuis. Ga jij één keer in de 2 weken met Ellen mee op pad?

Wat ga je doen?
Eens per 2 weken ga je op een vrijdag bij Ellen langs. Met mooi weer maken jullie samen een fijne wandeling. Ellen geniet ook enorm van een leuk praatje. Na afloop drinkt ze graag met jou een kopje koffie of thee bij haar thuis.

Wie ben jij?
Ellen zoekt een gezellige vrouw die net als haar geniet van een mooie wandeling of en buiten zijn. Dit maakt haar heel gelukkig. Door haar NAH is Ellen afhankelijk van de rolstoel. Het zou daarom fijn zijn als je daar goed mee om kan gaan.

Wat bieden wij?
Je geeft zowel Ellen als haar partner en dochter een fijne tijd. Want doordat jij er bent, hebben ook haar partner en dochter even tijd voor zichzelf en rust van de mantelzorgtaken. Daarnaast is het fijn voor Ellen dat ze eens een ander praatje heeft en een nieuw sociaal contact. Je zult zien dat dit jou ook een fijn gevoel geeft. Dat ervaren eigenlijk alle vrijwilligers bij StiB.

Lees hier hun verhalen.

Wij waarderen onze vrijwilligers!
StiB biedt daarom een veelzijdig begeleidingsprogramma. Met interessante trainingen, maar ook informele bijeenkomsten, borrels, etc. Voordat je begint, krijg je een cursus. Daarin leer je alles om je vrijwilligerswerk goed te kunnen doen. Zoals goed luisteren en grenzen stellen. Je wordt begeleid door een coördinator. Bij hem/haar kun je altijd terecht met vragen, opmerkingen, dilemma's of twijfels. Ook krijg je een reiskostenvergoeding en eventueel een vergoeding voor je telefoonkosten.

Ben jij enthousiast?
En wil je meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op en kijken we of jullie bij elkaar passen.

* Ellen is niet haar echte naam.

StiB geeft informatie, advies en ondersteuning aan iedereen in Breda die langdurig zorgt voor een ander. Wanneer mensen in de omgeving niet kunnen helpen, ondersteunen vrijwilligers van StiB.

Terug naar vacatureoverzicht

Meer informatie of interesse? Laat hier je gegevens achter.

Disclaimer Privacystatement Cookies Sitemap