menu menu

Vrijwilligersvacatures

Ga jij gezellig met Emma en Joost naar het speelplein?

Vacaturenummer 102
Aantal uren per week 3 - 6
Locatie Breda Zuidwest
Aandachtsgebied Chronisch zieken
Contactpersoon Joyce Luijbregts
istockphoto-485294172-612x612

Bram* is een lieve en gezellige vader. Hij geniet van leuke dingen doen samen met zijn twee kinderen, Emma* (5 jaar) en Joost* (4 jaar). Hij doet dit het allerliefst. Maar door zijn hernia ligt Bram het overgrote deel van de dag helaas gedwongen op bed. Daarom zou het fijn zijn als jij iets leuks kan gaan doen met Emma en Joost. Knutselen, buitenspelen of naar het speelplein. Alles kan! Vind jij het leuk om Bram één keer in de week te helpen door wat leuks te doen met Emma en Joost?

Wat ga je doen?
Één of twee keer per week ga je bij Bram langs. Het liefst op een woensdagmiddag en als het kan eventueel ook op vrijdag. Met mooi weer kun je gezellig met Emma en Joost naar buiten. Binnen knutselen vinden ze ook erg leuk om te doen. Als je andere leuke ideeën hebt, is dit natuurlijk ook helemaal goed.

Wie ben jij?
Bram zoekt iemand die gezellig, energiek en creatief is. Natuurlijk is het ook fijn als je goed met kinderen om kan gaan.
Omdat het gaat om vrijwilligerswerk met kinderen is het belangrijk dat je beschikt over een VOG.

Wat bieden wij?
Je geeft zowel Bram als zijn partner en kinderen een fijne tijd. Want doordat jij er bent, kunnen de kinderen er lekker eventjes uit en heeft zijn partner even tijd voor zichzelf en kan ze andere taken oppakken. Je zult zien dat dit jou ook een fijn gevoel geeft. Dat ervaren eigenlijk alle vrijwilligers bij StiB.

Lees hier hun verhalen.

Wij waarderen onze vrijwilligers!
StiB biedt daarom een veelzijdig begeleidingsprogramma. Met interessante trainingen, maar ook informele bijeenkomsten, borrels, etc. Voordat je begint, krijg je een cursus. Daarin leer je alles om je vrijwilligerswerk goed te kunnen doen. Zoals goed luisteren en grenzen stellen. Je wordt begeleid door een coördinator. Bij hem/haar kun je altijd terecht met vragen, opmerkingen, dilemma's of twijfels. Ook krijg je een reiskostenvergoeding en eventueel een vergoeding voor je telefoonkosten.

Ben jij enthousiast?
En wil je meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op en kijken we of jullie bij elkaar passen.

*Bram, Emma en Joost zijn niet de echte namen.

StiB geeft informatie, advies en ondersteuning aan iedereen in Breda die langdurig zorgt voor een ander. Wanneer mensen in de omgeving niet kunnen helpen, ondersteunen vrijwilligers van StiB.

Terug naar vacatureoverzicht

Meer informatie of interesse? Laat hier je gegevens achter.

Disclaimer Privacystatement Cookies Sitemap