menu menu

Vrijwilligersvacatures

Ga jij met Hanneke mee de stad in?

Vacaturenummer 88
Aantal uren per week 2 - 3
Locatie Breda-Zuidoost
Aandachtsgebied Chronisch zieken
Contactpersoon Denise den Ridder
reflection-g3b8af484e_1920

Hanneke* gaat graag op pad. Maar haar zicht is slecht. Daardoor is het fijn als jij met haar mee gaat. Ze leert graag Breda wat beter kennen. Ze komt namelijk niet uit Breda. Laat jij deze rustige en gezellige vrouw de stad zien?

Wat ga je doen?
Eén keer per week ga je op dinsdag op bezoek bij Hanneke. Ze gaat graag met jou de stad in voor een kopje koffie. Of voor het bezoeken van een paar winkeltjes. Als het slechter weer is houdt ze ook van een spelletje en een fijn gesprek. Hanneke loopt met een rollator. Bij langere afstanden zit ze in een rolstoel.

Wie ben jij?
Hanneke is op zoek naar een man of vrouw van 40+. Het is fijn als je een auto hebt om mee naar de stad te rijden. Hanneke heeft een mindervalide-parkeerkaart.

Wat bieden wij?
Je geeft zowel Hanneke als haar dochter een fijne tijd. Want doordat jij er bent, hoeft de dochter van Hanneke een keer niet naar haar moeder. En zo heeft haar moeder ook eens een ander praatje en andere omgeving. Je zult zien dat dit jou ook een fijn gevoel geeft. Dat ervaren eigenlijk alle vrijwilligers bij StiB.

Lees hier hun verhalen

Wij waarderen onze vrijwilligers!
StiB biedt daarom een veelzijdig begeleidingsprogramma. Met interessante trainingen, maar ook informele bijeenkomsten, borrels, etc. Voordat je begint, krijg je een cursus. Daarin leer je alles om je vrijwilligerswerk goed te kunnen doen. Zoals goed luisteren en grenzen stellen. Je wordt begeleid door een coördinator. Bij hem/haar kun je altijd terecht met vragen, opmerkingen, dilemma's of twijfels. Ook krijg je een reiskostenvergoeding en eventueel een vergoeding voor je telefoonkosten.

Ben jij enthousiast?
En wil je meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op en kijken we of jullie bij elkaar passen.

* Hanneke is niet haar echte naam.

StiB geeft informatie, advies en ondersteuning aan iedereen in Breda die langdurig zorgt voor een ander. Wanneer mensen in de omgeving niet kunnen helpen, ondersteunen vrijwilligers van StiB.

Terug naar vacatureoverzicht

Meer informatie of interesse? Laat hier je gegevens achter.

Disclaimer Privacystatement Cookies Sitemap