menu

Vrijwilligersvacatures

Ga jij met Jacques mee naar NAC?

Vacaturenummer 84
Aantal uren per week 2 - 4
Locatie Breda Centrum
Aandachtsgebied Chronisch zieken
Contactpersoon Joyce Luijbregts

Jacques* heeft een seizoenkaart en zou graag met jou naar NAC gaan. Want samen naar een wedstrijd gaan is wel zo gezellig! Ook heeft de vrouw van Jacques dan wat tijd voor zichzelf.

Wat ga je doen?
Je gaat één keer per week bij Jacques langs. Samen ondernemen jullie iets leuks. Gaan jullie deze keer naar NAC? Naar een museum? Of toch liever vissen? Jacques vindt het allemaal leuk! Jacques zit in een elektrische rolstoel, omdat hij een spierziekte heeft. Maar hij heeft ook een aangepaste auto, waardoor hij er lekker op uit kan.

Wie ben jij?
Jacques is op zoek naar iemand (20+) waarmee hij leuke dingen kan ondernemen en een fijn gesprek kan voeren. Hij kan zichzelf prima redden met zijn rolstoel, dus je hoeft hem niet te helpen. Wel is het handig als je een fiets hebt, om met hem mee te kunnen gaan.

Wat bieden wij?
Je geeft zowel Jacques als zijn vrouw een fijne tijd. Want doordat jij er bent, hoeft de vrouw van Jacques even wat tijd voor zichzelf. En voor Jacques is het fijn als hij iemand heeft om zijn hobby’s mee te kunnen delen. Je zult zien dat dit jou ook een fijn gevoel geeft. Dat ervaren eigenlijk alle vrijwilligers bij StiB.

Lees hier hun verhalen

Wij waarderen onze vrijwilligers!
StiB biedt daarom een veelzijdig begeleidingsprogramma. Met interessante trainingen, maar ook informele bijeenkomsten, borrels, etc. Voordat je begint, krijg je een cursus. Daarin leer je alles om je vrijwilligerswerk goed te kunnen doen. Zoals goed luisteren en grenzen stellen. Je wordt begeleid door een coördinator. Bij hem/haar kun je altijd terecht met vragen, opmerkingen, dilemma's of twijfels. Ook krijg je een reiskostenvergoeding en eventueel een vergoeding voor je telefoonkosten.

Ben jij enthousiast?
En wil je meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op en kijken we of jullie bij elkaar passen.

* Jacques is niet zijn echte naam.

StiB geeft informatie, advies en ondersteuning aan iedereen in Breda die langdurig zorgt voor een ander. Wanneer mensen in de omgeving niet kunnen helpen, ondersteunen vrijwilligers van StiB.

NAC
Terug naar vacatureoverzicht

Meer informatie of interesse? Laat hier je gegevens achter.

Disclaimer Privacystatement Cookies Sitemap