menu

Vrijwilligersvacatures

Ga jij met Janny mee een boodschapje doen?

Vacaturenummer 83
Aantal uren per week 1 - 3
Locatie Breda-Noord
Aandachtsgebied Chronisch zieken
Contactpersoon Joyce Luijbregts
vlad-frolov-FKPZb9_ql_g-unsplash_1

Normaal gaat haar dochter mee. Maar doordat zij steeds meer rugklachten heeft, wordt het steeds lastiger om bij haar moeder langs te gaan. Daarom zoekt Janny* iemand die met haar mee wil. Daarnaast vindt ze het gezellig om een praatje te maken, te winkelen of te puzzelen.

Wat ga je doen?
Eén keer per week ga je bij Janny langs. Je maakt een praatje en doet samen wat boodschapjes als dat nodig is. Of jullie maken samen een wandelingetje of gaan gezellig puzzelen.

Wie ben jij?
Janny is op zoek naar een net persoon. Janny houdt van netheid en stiptheid. Ze heeft de voorkeur voor een vrouw. Daarnaast zal je Janny soms een beetje moeten begeleiden bij het wandelen. Met één oog ziet ze niet zo goed, waardoor ze afstapjes bijvoorbeeld niet goed ziet.

Wat bieden wij?
Je geeft zowel Janny als haar dochter een fijne tijd. Want doordat jij er bent, hoeft de dochter van Janny een keer niet naar haar moeder. En kan ze haar rug wat rust geven. Ook voor Janny is het prettig om even met iemand anders te kunnen praten. Je zult zien dat dit jou ook een fijn gevoel geeft. Dat ervaren eigenlijk alle vrijwilligers bij StiB.

Lees hier hun verhalen

Wij waarderen onze vrijwilligers!
StiB biedt daarom een veelzijdig begeleidingsprogramma. Met interessante trainingen, maar ook informele bijeenkomsten, borrels, etc. Voordat je begint, krijg je een cursus. Daarin leer je alles om je vrijwilligerswerk goed te kunnen doen. Zoals goed luisteren en grenzen stellen. Je wordt begeleid door een coördinator. Bij hem/haar kun je altijd terecht met vragen, opmerkingen, dilemma's of twijfels. Ook krijg je een reiskostenvergoeding en eventueel een vergoeding voor je telefoonkosten.

Ben jij enthousiast?
En wil je meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op en kijken we of jullie bij elkaar passen.

* Janny is niet haar echte naam.

StiB geeft informatie, advies en ondersteuning aan iedereen in Breda die langdurig zorgt voor een ander. Wanneer mensen in de omgeving niet kunnen helpen, ondersteunen vrijwilligers van StiB.

Terug naar vacatureoverzicht

Meer informatie of interesse? Laat hier je gegevens achter.

Disclaimer Privacystatement Cookies Sitemap