menu menu

Vrijwilligersvacatures

Ga jij met Lesly de stad in?

Vacaturenummer 113
Aantal uren per week 2 - 5
Locatie Breda Centrum
Aandachtsgebied GGZ
Contactpersoon Saskia Wagenmakers
krists-luhaers-AtPWnYNDJnM-unsplash

Lesly* is een opgewerkte en veelzijdige vrouw van 22. Ze winkelt graag, pakt graag een film en houdt van de Efteling. Ze zingt graag en houdt van bakken. Lesly wil graag meer activiteiten ondernemen met leeftijdsgenoten. Dit is lastig vanwege haar verstandelijke beperking en autisme. Bovendien woont ze gedeeltelijk bij haar vader en gedeeltelijk in een woonvorm buiten Breda.

Wat ga je doen?
Eén keer per week spreek je met Lesly af en bespreken jullie samen wat je gaat doen. Zo bezorg je Lesly een zorgeloze middag.

Wie ben jij?
Jij bent zelf ook jong, tussen de 22 en 27 jaar. Je kunt omgaan met mensen met autisme en een verstandelijke beperking. Je interesses komen ongeveer overeen met die van Lesly.

Wat bieden wij?
Je geeft zowel Lesly als haar mantelzorger, haar vader, een fijne tijd. Want doordat jij er bent, heeft zij ook even wat rust en afleiding van de mantelzorgtaken. Voor Lesly is het fijn als ze meer mensen van haar eigen leeftijd ziet. De omgang met jou geeft haar zelfvertrouwen. Je zult zien dat dit jou ook een fijn gevoel geeft. Dat ervaren eigenlijk alle vrijwilligers bij StiB.

Wij waarderen onze vrijwilligers!
StiB biedt daarom een veelzijdig begeleidingsprogramma. Met interessante trainingen, maar ook informele bijeenkomsten, borrels, etc. Voordat je begint, krijg je een cursus. Daarin leer je alles om je vrijwilligerswerk goed te kunnen doen. Zoals goed luisteren en grenzen stellen. Je wordt begeleid door een coördinator. Bij hem/haar kun je altijd terecht met vragen, opmerkingen, dilemma's of twijfels. Ook krijg je een reiskostenvergoeding en eventueel een vergoeding voor je telefoonkosten.

Ben jij enthousiast?
En wil je meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op en kijken we of jullie bij elkaar passen.

*Lesly is niet haar echte naam.

Terug naar vacatureoverzicht

Meer informatie of interesse? Laat hier je gegevens achter.

Disclaimer Privacystatement Cookies Sitemap