menu menu

Vrijwilligersvacatures

Ga jij samen met Paul sport kijken?

Vacaturenummer 114
Aantal uren per week 2 - 3
Locatie Breda Oost
Aandachtsgebied NAH
Contactpersoon Veronique Zoontjens
live-voetbal-kijken-Depositphotos_114435842_xl-2015-1

Paul* is een aardige man van 75. Hij houdt van sport op tv kijken en een wandeling buiten. Paul heeft niet aangeboren hersenletsel en kan daardoor niet zonder rolstoel naar buiten. Ook kan hij niet omgaan met groepen mensen, door de prikkels wordt hij snel moe.

Wat ga je doen?
Eén keer per week spreek je met Paul af. Je kijkt samen met hem wat televisie of maakt een wandeling buiten met de rolstoel. Paul is slecht ter been, kan kleine stukjes lopen. Zo bezorg je Paul een gezellige middag.

Wie ben jij?
Jij houdt van sport, vind het gezellig om dit samen met iemand te kijken. Je bent geduldig en rustig van aard. Je kunt met een rolstoel omgaan.

Wat bieden wij?
Je geeft zowel Paul als zijn mantelzorger, zijn echtgenote, een fijne tijd. Want doordat jij er bent, heeft zij ook even wat rust en afleiding van de mantelzorgtaken. Zo kan ze bijvoorbeeld even naar de markt. Voor Paul is het fijn als hij een ander praatje heeft. Je zult zien dat dit jou ook een fijn gevoel geeft. Dat ervaren eigenlijk alle vrijwilligers bij StiB.

Wij waarderen onze vrijwilligers!
StiB biedt daarom een veelzijdig begeleidingsprogramma. Met interessante trainingen, maar ook informele bijeenkomsten, borrels, etc. Voordat je begint, krijg je een cursus. Daarin leer je alles om je vrijwilligerswerk goed te kunnen doen. Zoals goed luisteren en grenzen stellen. Je wordt begeleid door een coördinator. Bij hem/haar kun je altijd terecht met vragen, opmerkingen, dilemma's of twijfels. Ook krijg je een reiskostenvergoeding en eventueel een vergoeding voor je telefoonkosten.

Ben jij enthousiast?
En wil je meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op en kijken we of jullie bij elkaar passen.

*Paul is niet zijn echte naam.

Terug naar vacatureoverzicht

Meer informatie of interesse? Laat hier je gegevens achter.

Disclaimer Privacystatement Cookies Sitemap