menu

Vrijwilligersvacatures

Heb jij dezelfde hobby's en interesses als Ralph?

Vacaturenummer 81
Aantal uren per week 2 - 3
Locatie Teteringen
Aandachtsgebied NAH
Contactpersoon Veronique Zoontjens
Ralph

Ralph* houdt van voetbal en formule 1. Maar deze opgewekte veertiger gaat ook graag naar de bioscoop of samen iets eten en drinken in de stad. Hij is op zoek naar iemand met dezelfde hobby’s en interesses.

Wat ga je doen?
Eens in de 2 weken ga je bij Ralph op bezoek. Samen bespreken jullie wat jullie die middag gaan doen. Doordat hij niet-aangeboren-hersenletsel (NAH) heeft, kan hij lastiger alleen op pad. En natuurlijk vind hij het gezelliger om samen met iemand zijn hobby's te delen. Daarom is het zowel voor Ralph als zijn familie fijn als jij met hem meegaat.

Wie ben jij?
Ralph is op zoek naar een niet-rokende vrijwilliger waarmee hij zijn hobby’s kan delen. Het liefst heeft hij iemand tussen de 30 en 50 jaar. Het is fijn als je een beetje geduldig bent. Door niet-aangeboren hersenletsel communiceert Ralph via een spraakfunctie op zijn smartphone of via zijn computer. Daardoor duurt het iets langer voordat je antwoord van hem krijgt. Ralph zit in een rolstoel. Het is fijn als je in staat bent zijn rolstoel af en toe te duwen en hem eventueel kan helpen om zijn rolstoel in en uit de auto te krijgen.

Wat bieden wij?
Je geeft zowel Ralph als zijn familie en fijne tijd. Want doordat jij er bent, hoeft zijn familie een keer niet met hem mee. Je zult zien dat dit jou ook een fijn gevoel geeft. Dat ervaren eigenlijk alle vrijwilligers bij StiB. Lees hier hun verhalen.

Wij waarderen onze vrijwilligers!
StiB biedt daarom een veelzijdig begeleidingsprogramma. Met interessante trainingen, maar ook informele bijeenkomsten, borrels, etc. Voordat je begint, krijg je een cursus. Daarin leer je alles om je vrijwilligerswerk goed te kunnen doen. Zoals goed luisteren en grenzen stellen. Je wordt begeleid door een coördinator. Bij hem/haar kun je altijd terecht met vragen, opmerkingen, dilemma's of twijfels. Ook krijg je een reiskostenvergoeding en eventueel een vergoeding voor je telefoonkosten.

Ben jij enthousiast?
En wil je meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

* Ralph is niet zijn echte naam.

StiB geeft informatie, advies en ondersteuning aan iedereen in Breda die langdurig zorgt voor een ander. Wanneer mensen in de omgeving niet kunnen helpen, ondersteunen vrijwilligers van StiB.

Terug naar vacatureoverzicht

Meer informatie of interesse? Laat hier je gegevens achter.

Disclaimer Privacystatement Cookies Sitemap