menu

Vrijwilligersvacatures

Help jij graag mee om mantelzorgers in de spotlight te zetten?

Vacaturenummer 76
Aantal uren per week 4 - 8
Locatie De Teruggave, Gasthuisvelden 11, Breda
Aandachtsgebied Week van de Mantelzorg
Contactpersoon Petra van den Beek
Schijnwerpers

Dan zoeken we jou! In de week van 10 november organiseert StiB samen met andere organisaties in Breda de Week van de Mantelzorg. Tijdens deze week zetten we mantelzorgers en het mooie werk dat zij doen in de spotlights. Mantelzorgers zelf kunnen meedoen aan allerlei activiteiten: van workshop tot wandeling en van voorstelling tot verwenactiviteit.

Wat ga je doen?
Je helpt mee om de activiteiten in de stad te organiseren, maakt plannen en hebt contact met partners in de stad. Dit doe je natuurlijk niet alleen. Je werkt in een fijn team van enkele collega’s. Samen zorgen we ervoor dat we mantelzorgers het podium geven dat ze verdienen. En dat ze de week ervaren als een cadeautje!

Wie ben jij?
Je kunt goed organiseren en werkt nauwkeurig. Je vind het leuk om activiteiten tot in de puntjes te organiseren, bent een beetje een controlfreak en houdt van details. Je bent niet bang om te bellen. Je beheerst de Nederlandse taal goed en hebt tot half november tijd om 4 tot 8 uur per week aan de Week van de Mantelzorger te besteden. Met je collega’s werk je 1 dagdeel op kantoor. Het liefst op maandagmorgen of donderdagmorgen. De rest van de uren kun je zelf indelen.

Wat bieden wij?
Wij waarderen onze vrijwilligers! StiB biedt daarom een veelzijdig begeleidingsprogramma. Met interessante trainingen, maar ook informele bijeenkomsten, borrels, etc. Voordat je begint, krijg je een cursus. Daarin leer je alles om je vrijwilligerswerk goed te kunnen doen. Zoals goed luisteren en grenzen stellen. Je wordt begeleid door een coördinator. Bij hem/haar kun je altijd terecht met vragen, opmerkingen, dilemma's of twijfels. Ook krijg je een reiskostenvergoeding en eventueel een vergoeding voor je telefoonkosten.

Ben jij enthousiast?
En wil je meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

StiB geeft informatie, advies en ondersteuning aan iedereen in Breda die langdurig zorgt voor een ander. Wanneer mensen in de omgeving niet kunnen helpen, ondersteunen vrijwilligers van StiB.

Terug naar vacatureoverzicht

Meer informatie of interesse? Laat hier je gegevens achter.

Disclaimer Privacystatement Cookies Sitemap