menu menu

Vrijwilligersvacatures

Help jij Marieke met de zorg voor haar kinderen?

Vacaturenummer 110
Aantal uren per week 3 - 6
Locatie Princenhage
Aandachtsgebied Chronisch zieken
kid-1241817_1920

Marieke* heeft een dochtertje van 6 jaar oud en een zoontje van 10 maanden. Marieke kan wel wat hulp gebruiken. Ze heeft namelijk een chronische aandoening, waardoor ze niet veel energie heeft. Ook heeft ze lichamelijke klachten. De man van Marieke werkt alle dagen van de week en is vrij laat thuis. Daarom zou ze blij zijn met jouw hulp!

Wat ga jij doen?
Op de woensdagmiddag haal je dochter Isabel* van school. Erna ga je samen knutselen, naar de kinderboerderij of met haar broertje, Bennie, in de kinderwagen wandelen. Op die manier heeft Ellen een rustmoment en kan ze zichzelf weer opladen. Om ingezet te worden, heb je een VOG-verklaring nodig. Deze wordt via StiB geregeld.

Wie ben jij?
Je vindt het leuk om met kinderen om te gaan. Je bent ondernemend en creatief. De bedoeling is dat je in ieder geval 1 middag in de week (woensdagmiddag) van 12.00 tot 15.00 uur beschikbaar bent. Als je nog een extra middag beschikbaar bent tussen 14.30 en 17.00 uur is dat helemaal mooi. De familie heeft een hond. Het is dus fijn als je niet bang bent voor honden.

Wat bieden wij?
Jij zorgt ervoor dat Isabel een fijne tijd heeft. Ook zorg je ervoor dat Marieke tot rust kan komen en dat haar man met een fijner gevoel op z'n werk zit. Je zult zien dat dit jou ook een fijn gevoel geeft. Dat ervaren eigenlijk alle vrijwilligers bij StiB. Lees hier hun verhalen.

Wij waarderen onze vrijwilligers!
StiB biedt daarom een veelzijdig begeleidingsprogramma. Met interessante trainingen, maar ook informele bijeenkomsten, borrels, etc. Voordat je begint, krijg je een cursus. Daarin leer je alles om je vrijwilligerswerk goed te kunnen doen. Zoals goed luisteren en grenzen stellen. Je wordt begeleid door een coördinator. Bij hem/haar kun je altijd terecht met vragen, opmerkingen, dilemma's of twijfels. Ook krijg je een reiskostenvergoeding en eventueel een vergoeding voor je telefoonkosten.

Ben jij enthousiast?
En wil je meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op en kijken we of jullie bij elkaar passen.

* Marieke, Isabel en Bennie zijn niet de echte namen.

StiB geeft informatie, advies en ondersteuning aan iedereen in Breda die langdurig zorgt voor een ander. Wanneer mensen in de omgeving niet kunnen helpen, ondersteunen vrijwilligers van StiB.

Terug naar vacatureoverzicht

Meer informatie of interesse? Laat hier je gegevens achter.

Disclaimer Privacystatement Cookies Sitemap