Wij gebruiken cookies. Akkoord
menu

Het Circus van de Mantelzorg

Lees voor
beeldmerk circus

Inspiratiemiddag voor iedereen die zorgt
Op donderdagmiddag 15 augustus opent Avans Hogeschool om 13:30 uur haar deuren voor het vierde Circus van de Mantelzorg. Ditmaal staat deze inspiratiemiddag in zomerse festivalsferen.

Er staan een heleboel interessante presentaties en activiteiten op het programma. Ervaar zelf hoe het is om dementie te hebben met de speciale VR-bril, rijd een rondje op de Riksja van Zorg voor elkaar Breda of duo-fiets. Ontdek hoe vol je bordje als mantelzorger is en wie in je omgeving eventueel kunnen helpen. Neem een kijkje in de Wensambulance en laat je inspireren door de nieuwste technologische snufjes op zorggebied, die je leven als mantelzorger een stuk gemakkelijker maken. Vergeet niet een bezoekje te brengen aan de informatiemarkt die je op de hoogte brengt van mogelijkheden de zorg tijdelijk aan een ander over te kunnen dragen.

Natuurlijk vergeten we ook de inwendige mens niet. Trakteer jezelf op een ijsje of laat de barista een lekker kopje koffie voor je maken. Aan de verschillende gesprekstafels kun je onder het genot van een verfrissend drankje ervaringen en tips uitwisselen. Ook wethouder Gezondheid Miriam Haagh schuift aan om in gesprek te gaan met mantelzorgers! Om half vijf valt het doek.

Wees welkom op het ZomerCircus van de Mantelzorg!

MELD JE DIRECT AAN

Disclaimer Privacystatement Cookies Sitemap