menu menu

Vrijwilligersvacatures

Hou je Gerda op de been?

Vacaturenummer 126
Aantal uren per week 1 - 2
Locatie Breda West
Aandachtsgebied NAH
Contactpersoon Veronique Zoontjes
ravi-patel-VMGAbeeJTKo-unsplash

De 71 jarige Gerda* is een gezellige, vlotte vrouw. Ze heeft in het onderwijs gewerkt en vind het leuk om met mensen van allerlei leeftijden om te gaan. Ze heeft ziekte van Parkinson en loopt hierdoor moeilijk. Ook gaat haar geheugen achteruit.

Wat ga je doen?
Je spreekt iedere week of om de week af op maandag, dinsdag of woensdag. Gerda gaat graag wandelen. Zo blijft ze oefenen op het lopen. Ondertussen vindt ze het gezellig om te kletsen over allerlei onderwerpen. Als het lopen te vermoeiend wordt, gaat ze in de rolstoel zitten en duw jij haar.

Wie ben jij?
Jij bent een geduldige vrouw en houdt van gezellige gesprekken. Je kunt met een rolstoel overweg. Je hebt er geen bezwaar tegen dat Gerda rookt. Gerda heeft twee katten.

Wat bieden wij?
Je geeft Gerda en haar echtgenoot een fijne tijd. Want doordat jij er bent, weet hij dat Gerda aanspraak heeft en kan hij zich even op andere dingen richten. Het vergroot bovendien Gerda haar gevoel van zelfstandigheid. Je zult zien dat dit jou ook een fijn gevoel geeft. Dat ervaren eigenlijk alle vrijwilligers bij StiB.

Wij waarderen onze vrijwilligers!
StiB biedt daarom een veelzijdig begeleidingsprogramma. Met interessante trainingen, maar ook informele bijeenkomsten, borrels, etc. Voordat je begint, krijg je een cursus. Daarin leer je alles om je vrijwilligerswerk goed te kunnen doen. Zoals goed luisteren en grenzen stellen. Je wordt begeleid door een coƶrdinator. Bij hem/haar kun je altijd terecht met vragen, opmerkingen, dilemma's of twijfels. Ook krijg je een reiskostenvergoeding en eventueel een vergoeding voor je telefoonkosten.

Ben jij enthousiast?
En wil je meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op en kijken we of jullie bij elkaar passen.

*Gerda is niet haar echte naam. Zij staat niet op de foto.

Terug naar vacatureoverzicht

Meer informatie of interesse? Laat hier je gegevens achter.

Disclaimer Privacystatement Cookies Sitemap