menu

Vrijwilligersvacatures

Houd jij van fietsen?

Vacaturenummer 85
Aantal uren per week 1 - 2
Locatie Breda-Zuidwest
Aandachtsgebied Chronisch zieken
Contactpersoon Joyce Luijbregts

Dan is Ivo op zoek naar jou. Want samen fietsen is wel zo leuk! En door het contact met jou krijgt Ivo wat meer sociaal contacten. Wat zijn ouders ook erg fijn vinden.

Wat ga je doen?
Je gaat 1 keer per 2 weken naar Ivo toe. Samen gaan jullie lekker een stuk fietsen. Daarnaast houdt Ivo van tuinieren en fotograferen. Samen bespreken jullie wat jullie willen doen. Ivo kan ook wandelen, maar langere stukken loopt hij met een rollator of wandelstokken. Dit komt omdat hij met een open rug is geboren.

Wie ben jij?
Ivo is op zoek naar iemand tussen de 40 en 60 jaar. Je staat stevig in je schoenen, want Ivo is vrolijk, maar kan ook eigenwijs zijn en een duidelijke mening hebben. Je mag op een positieve manier best wat tegengas geven!

Wat bieden wij?
Je geeft zowel Ivo als zijn ouders een fijne tijd. Zij vinden het namelijk allemaal fijn als Ivo wat meer sociale contacten heeft. Je zult zien dat dit vrijwilligerswerk jou ook een fijn gevoel geeft. Dat ervaren eigenlijk alle vrijwilligers bij StiB. Lees hier hun verhalen

Wij waarderen onze vrijwilligers!
StiB biedt daarom een veelzijdig begeleidingsprogramma. Met interessante trainingen, maar ook informele bijeenkomsten, borrels, etc. Voordat je begint, krijg je een cursus. Daarin leer je alles om je vrijwilligerswerk goed te kunnen doen. Zoals goed luisteren en grenzen stellen. Je wordt begeleid door een coördinator. Bij hem/haar kun je altijd terecht met vragen, opmerkingen, dilemma's of twijfels. Ook krijg je een reiskostenvergoeding en eventueel een vergoeding voor je telefoonkosten.

Ben jij enthousiast?
En wil je meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op en kijken we of jullie bij elkaar passen.

* Ivo is niet zijn echte naam.

StiB geeft informatie, advies en ondersteuning aan iedereen in Breda die langdurig zorgt voor een ander. Wanneer mensen in de omgeving niet kunnen helpen, ondersteunen vrijwilligers van StiB.

fietsen
Terug naar vacatureoverzicht

Meer informatie of interesse? Laat hier je gegevens achter.

Disclaimer Privacystatement Cookies Sitemap