menu
Vacaturenummer 65
Aantal uren per week 1 - 3
Locatie Breda-Noordoost
Aandachtsgebied GGZ
Contactpersoon Tessel van der Grijspaarde

Nicole * is een actieve vrouw, met veel hobby’s. Ze is op zoek naar een heuse amauteurkok. Iemand die haar leert om gluten- en lactosevrij te eten én te snoepen. Zelf vindt ze het lastig om in de supermarkt producten te vinden die passen binnen haar dieet. Dit komt door haar niet-verbale leerstoornis (NLD). Kort gezegd houdt het in dat Nicole moeite heeft om informatie snel te begrijpen die ze visueel (door te kijken) waarneemt. Maten of hoeveelheden zeggen haar weinig. Dat maakt het lastig om recepten klaar te maken. Leer jij Nicole tips en tricks om de juiste voeding te kopen én te bereiden?

Wat ga je doen?

Samen met Nicole maak je een boodschappenlijstje en ga je naar de supermarkt. Jullie bereiden samen een maaltijd of snack. Zo leer je Nicole hoe ze lactose- en glutenvrij kan koken en bakken.

Wie ben jij?

Nicole zoekt een man of vrouw in de leeftijd van 30 – 50 jaar, met kennis over lactose- en glutenvrij koken. Je kunt haar op een rustige manier meer leren over koken. Haar moeder probeert haar daar nu bij te helpen, maar zij laat het graag over aan iemand met meer verstand van zaken. Jullie maken samen afspraken over de dag en het tijdstip dat jullie uitkomt. Nicole heeft het liefst dat je eens in de 2 weken langskomt.
Nicole heeft een hondje, dus het is handig als je daar niet bang voor bent.

Wat bieden wij?

Je maakt zowel Nicole als haar moeder blij. Je zult zien dat dit je veel voldoening geeft. Dat ervaren eigenlijk alle vrijwilligers bij StiB. Lees hier hun verhalen.

Wij waarderen onze vrijwilligers!

StiB biedt daarom een veelzijdig begeleidingsprogramma. Met interessante trainingen, maar ook informele bijeenkomsten, borrels, etc. Voordat je begint, krijg je een cursus. Daarin leer je alles om je vrijwilligerswerk goed te kunnen doen. Zoals goed luisteren en grenzen stellen. Je wordt begeleid door een coördinator. Bij hem/haar kun je altijd terecht met vragen, opmerkingen, dilemma's of twijfels. Ook krijg je een reiskostenvergoeding en eventueel een vergoeding voor je telefoonkosten.

Ben jij enthousiast?

En wil je meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

* Nicole is niet haar echte naam

StiB geeft informatie, advies en ondersteuning aan iedereen in Breda die langdurig zorgt voor een ander. Wanneer mensen in de omgeving niet kunnen helpen, ondersteunen vrijwilligers van StiB.

kevin-mccutcheon-APDMfLHZiRA-unsplash
Terug naar vacatureoverzicht

Meer informatie of interesse? Laat hier je gegevens achter.

Disclaimer Privacystatement Cookies Sitemap