menu

Vrijwilligersvacatures

Houd jij van wandelen en een goed gesprek?

Vacaturenummer 87
Aantal uren per week 1 - 3
Locatie Teteringen
Aandachtsgebied Dementie
Contactpersoon Veronique Zoontjens
senior-4670347_1920

Dan wil Cees* graag kennis met je maken. Deze intelligente 89-jarige man houdt van een goed gesprek. Maar ook van een wandeling in de natuur. Doordat Cees soms vergeetachtig is, is het fijn als hij dagelijks een praatje met iemand kan maken. Nu is zijn partner vaak bij hem. Maar zowel voor Cees als zijn partner is het fijn als hij met iemand anders kan wandelen of over zijn of jouw interesses te praten.

Wat ga je doen?
Eens in de 2 weken spreek je op donderdag- of vrijdagochtend met Cees af. Jullie maken samen een wandelingetje (van maximaal een half uur). Ook houdt Cees ervan om een goed gesprek te voeren met een kop koffie erbij.

Wie ben jij?
Cees is op zoek naar een rustig persoon waarmee hij goed kan praten. Wil je graag je hond meenemen als je met Cees gaat wandelen? Dan vindt Cees dat geen probleem.

Wat bieden wij?
Je geeft zowel Cees als zijn partner een fijne tijd. Want doordat jij er bent, heeft de partner van Cees even tijd om zelf iets leuks te doen. Je zult zien dat dit jou ook een fijn gevoel geeft. Dat ervaren eigenlijk alle vrijwilligers bij StiB. Lees hier hun verhalen.

Wij waarderen onze vrijwilligers!
StiB biedt daarom een veelzijdig begeleidingsprogramma. Met interessante trainingen, maar ook informele bijeenkomsten, borrels, etc. Voordat je begint, krijg je een cursus. Daarin leer je alles om je vrijwilligerswerk goed te kunnen doen. Zoals goed luisteren en grenzen stellen. Je wordt begeleid door een coördinator. Bij hem/haar kun je altijd terecht met vragen, opmerkingen, dilemma's of twijfels. Ook krijg je een reiskostenvergoeding en eventueel een vergoeding voor je telefoonkosten.

Ben jij enthousiast?
En wil je meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op en kijken we of jullie bij elkaar passen.

* Cees is niet zijn echte naam.

StiB geeft informatie, advies en ondersteuning aan iedereen in Breda die langdurig zorgt voor een ander. Wanneer mensen in de omgeving niet kunnen helpen, ondersteunen vrijwilligers van StiB.

Terug naar vacatureoverzicht

Meer informatie of interesse? Laat hier je gegevens achter.

Disclaimer Privacystatement Cookies Sitemap