menu menu

JMZ Festival

Lees voor

YES! 10 december is het Jonge Mantelzorgers (JMZ) Festival. Een speciaal en spetterend festival voor jou en alle andere jongeren waarvan thuis iemand een ziekte, verslaving, beperking of psychische problemen heeft. Kom dansen, spelen, knutselen, eten, drinken en vooral genieten en plezier maken tijdens het supergave JMZ Festival!

Jonge Mantelzorgwaardering

Heb jij de Jonge Mantelzorgwaardering aangevraagd? En heb je een bevestiging ontvangen per mail? Dan kun je de Jonge Mantelzorgwaardering (Breda cadeaukaart t.w.v. €25,-) tijdens dit festival ophalen.
Kun je niet naar het JMZ Festival komen? Dan krijg je de Jonge Mantelzorgwaardering thuisgestuurd in de week van 12 december. Dit kan misschien wat langer duren, vanwege drukte bij de post.

Een feestelijke middag zonder zorgen

Er is genoeg te doen! Zo is er een optreden, een shimmer insta-wall, kun je meedoen aan verschillende spelletjes, draait er een DJ en zijn er verschillende workshops waar je aan mee kunt doen:

  • Cupcakes versieren
  • Surprise workshop
  • Terracotta potjes versieren met mezenbol
  • Katoenen tasjes versieren
  • Happy stones versieren

Voor de workshops hoef je jezelf niet van tevoren op te geven. Je kunt tijdens het festival gewoon aansluiten zolang er plek is.

Frietje met

Naast dat er genoeg drinken en lekkers is, krijg je van ons nog een speciale voucher om een portie friet met saus te halen bij de frietkar die aanwezig is.

Praktische informatie

Wat: JMZ Festival voor jonge mantelzorgers tussen 4 en 24 jaar
Waar: De Teruggave, Gasthuisvelden 11 Breda
Wanneer: Zaterdag 10 december
Hoe laat: 13:00 - 17:00

Programmaoverzicht

12:30-13:00 Inloop
13:30-13:30 Opening door StiB Directeur-Bestuurder Miriam & JMZ coördinator Saskia
13:30-15:15 Optreden Jip & Daym
13:30-16:30 Workshops
14:00-15:30 Frietkar
15:30-16:30 DJ StiB

Je mag natuurlijk komen en gaan wanneer je wil. Je ouders zijn natuurlijk ook van harte welkom, maar er is ook voldoende begeleiding aanwezig.

Aanmelden JMZ Festival

*Deelname aan de workshops en de vouchers voor friet zijn enkel bedoeld voor de jonge mantelzorgers die zich hebben aangemeld.

Heeft deze informatie je geholpen?
  • Ja
  • Nee
Bedankt voor uw feedback
Disclaimer Privacystatement Cookies Sitemap