Geheugenwinkel

Iedereen die vragen heeft rondom het geheugen, dementie of niet-aangeboren hersenletsel (NAH) kan terecht in de Geheugenwinkel. De vrijwillige medewerkers van deze winkel bieden advies, informatie en een luisterend oor.

In de winkel kunt u ook terecht voor tips over interessante boeken, spelmateriaal voor geheugentraining en praktische en ondersteunende gebruiksvoorwerpen. Dat maakt het mogelijk om op een prettige manier in gesprek te raken met mensen met dementie of ander hersenletsel.

Openingstijden

De winkel is elke donderdagmiddag geopend van 13:30 - 16:30 uur. Loopt u gerust binnen op Heerbaan 100. Ook elke eerste dinsdag van de maand (tegelijkertijd met het inloopspreekuur) kunt u bij de Geheugenwinkel terecht van 13:30 - 16:30 uur.

Als u wilt, kunt u vooraf een afspraak maken via 076 - 750 32 00 of info@stib-breda.nl. Ook als u liever op een andere dag of tijd langs komt, kunt u hiervoor contact opnemen.

Voor wie?

De geheugenwinkel is voor iedereen die meer wil weten over geheugenproblematiek. Mantelzorgers en vrijwilligers, maar ook professionals, studenten of andere geïnteresseerden kunnen hier terecht voor informatie en advies.

Het team van de Geheugenwinkel

De medewerkers van de Geheugenwinkel Breda geven u deskundig informatie en advies op maat. Het team bestaat uit:

  • Marianne van Iersel
  • Wilma Groenenberg
  • Monique Stroop

Hulpmiddelen

In de Geheugenwinkel zijn o.a. de Doos van Breda, de Dementiekoffer en verschillende Migrantenkoffers verkrijgbaar:

geheugenwinkel StiB Heerbaan n2
Disclaimer Design door BuroPARK