menu menu

Vrijwilligersvacatures

Knutselen en koekjes bakken met Kensi en Kai

Vacaturenummer 121
Aantal uren per week 2 - 3
Locatie Breda Noord
Aandachtsgebied Jonge mantelzorgers
Contactpersoon Saskia Wagenmakers
nicholas-safran-4ZgmCmPXMmI-unsplash

Kensi (8) en Kai (4) zijn enthousiaste kids. Kensi heeft een beperking, ze is hierdoor snel moe. Daarom zit ze bij grote afstanden in een rolstoel. Ook hoort ze minder goed, ze draagt een gehoorapparaatje. Kai houdt veel rekening met zijn grote zus. En daarom kan hij extra aandacht goed gebruiken.

Wat ga je doen?
Eens per 3 weken ga je op zaterdag naar Kensi en Kai toe om leuke dingen met hen te ondernemen. Ze vinden heel veel dingen leuk, zoals knutselen, schilderen, naar de speeltuin gaan, spelletjes spelen en koekjes bakken.

Wie ben jij?
Je vindt kinderen te gek en kan goed met ze omgaan. Je weet ze binnen en buiten te vermaken. Als er iets leuks te doen is in de omgeving ga je met ze op pad. Je bent gezellig en kunt met een rolstoel omgaan. Het is handig als je een auto hebt met inzittendenverzekering, zodat je Kensi en Kai mee kunt nemen maar verschillende activiteiten. Kenzi en Kai hebben katten thuis, daar heb jij geen probleem mee.

Wat bieden wij?
Je geeft zowel Kensi en Kai als hun ouders van de kids een fijne tijd. Want doordat jij er bent, hebben zij ook even wat rust en afleiding van de mantelzorgtaken. Voor Kensi en zeker ook voor Kai is het fijn als ze extra aandacht krijgen. Je zult zien dat dit jou ook een fijn gevoel geeft. Dat ervaren eigenlijk alle vrijwilligers bij StiB.

Wij waarderen onze vrijwilligers!
StiB biedt daarom een veelzijdig begeleidingsprogramma. Met interessante trainingen, maar ook informele bijeenkomsten, borrels, etc. Voordat je begint, krijg je een cursus. Daarin leer je alles om je vrijwilligerswerk goed te kunnen doen. Zoals goed luisteren en grenzen stellen. Je wordt begeleid door een coördinator. Bij hem/haar kun je altijd terecht met vragen, opmerkingen, dilemma's of twijfels. Ook krijg je een reiskostenvergoeding en eventueel een vergoeding voor je telefoonkosten.

Ben jij enthousiast?
En wil je meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op en kijken we of jullie bij elkaar passen.

*Kensi en Kai zijn niet hun echte naam.

Terug naar vacatureoverzicht

Meer informatie of interesse? Laat hier je gegevens achter.

Disclaimer Privacystatement Cookies Sitemap