menu menu

Vrijwilligersvacatures

Koffie, koken en kletsen met Jo

Vacaturenummer 117
Aantal uren per week 2 - 2,5
Locatie Breda Noord
Aandachtsgebied Dementie
Contactpersoon Veronique Zoontjens
laura-johnston-2XT9WdlNwOU-unsplash

Jo* is een vrouw van 92. Ze voelt zich eenzaam. Jo is graag buiten en leeft op van gezelschap. Ze is vergeetachtig.

Wat ga je doen?
Op zaterdagmiddag of zaterdagavond spreek je met Jo af. Je vraagt of ze heeft gegeten. Je helpt eventueel bij het bereiden van een eenvoudige maaltijd of zet een kopje koffie of thee. Jo is graag buiten en als het weer goed is, neem je haar in een rolstoel mee. Zo bezorg je Jo een gezellige middag of avond.

Wie ben jij?
Je geeft graag aandacht aan een ander. Je bent gezellig en vindt het leuk om met Jo te kletsen. Je kunt met een rolstoel omgaan.

Wat bieden wij?
Je geeft zowel Jo als haar mantelzorgers, haar kinderen, een fijne tijd. Want doordat jij er bent, hebben zij ook even wat rust en afleiding van de mantelzorgtaken. Voor Jo is het fijn als ze een ander praatje heeft. Je zult zien dat dit jou ook een fijn gevoel geeft. Dat ervaren eigenlijk alle vrijwilligers bij StiB.

Wij waarderen onze vrijwilligers!
StiB biedt daarom een veelzijdig begeleidingsprogramma. Met interessante trainingen, maar ook informele bijeenkomsten, borrels, etc. Voordat je begint, krijg je een cursus. Daarin leer je alles om je vrijwilligerswerk goed te kunnen doen. Zoals goed luisteren en grenzen stellen. Je wordt begeleid door een coördinator. Bij hem/haar kun je altijd terecht met vragen, opmerkingen, dilemma's of twijfels. Ook krijg je een reiskostenvergoeding en eventueel een vergoeding voor je telefoonkosten.

Ben jij enthousiast?
En wil je meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op en kijken we of jullie bij elkaar passen.

*Jo is niet haar echte naam.

Terug naar vacatureoverzicht

Meer informatie of interesse? Laat hier je gegevens achter.

Disclaimer Privacystatement Cookies Sitemap