menu

Vrijwilligersvacatures

Maak je graag een praatje?

Vacaturenummer 71
Aantal uren per week 2 - 4
Locatie Teteringen
Aandachtsgebied Chronisch zieken
Contactpersoon Joyce Luijbregts

Dan is Marja* op zoek naar jou! Deze 68-jarige dame heeft veel hobby’s, maar maakt ook graag een gezellig praatje. Als jij er bent, kan haar man even weg. Hij heeft dan tijd voor zijn eigen hobby’s. En ook voor Marja is het fijn om met iemand anders een praatje te maken!

Wat ga je doen?
Eens in de week ga je bij Marja langs. Marja vindt veel dingen leuk. Ze praat en puzzelt graag, kijkt naar het nieuws of series op televisie en is geïnteresseerd in veel onderwerpen, bijvoorbeeld in andere culturen.

Wie ben jij?
Marja zoekt een energieke vrouw waarmee ze goed kan praten. Ook is het handig als je een beetje spierballen hebt. Doordat Marja COPD heeft, zit ze in een rolstoel die je soms even een stukje moet duwen. Marja kan zelf in en uit de rolstoel stappen, maar het is wel handig als je de rolstoel even tegenhoudt. Marja kan verder alles zelf. Wel kan het voorkomen dat je op een slechte dag een keer een kopje koffie of thee voor haar mag inschenken.

Wat bieden wij?
Je geeft zowel Marja als haar man een fijne tijd. Want doordat jij er bent, heeft haar man tijd voor zijn eigen hobby’s. Je zult zien dat dit jou ook een fijn gevoel geeft. Dat ervaren eigenlijk alle vrijwilligers bij StiB. Lees hier hun verhalen.

Wij waarderen onze vrijwilligers!
StiB biedt daarom een veelzijdig begeleidingsprogramma. Met interessante trainingen, maar ook informele bijeenkomsten, borrels, etc. Voordat je begint, krijg je een cursus. Daarin leer je alles om je vrijwilligerswerk goed te kunnen doen. Zoals goed luisteren en grenzen stellen. Je wordt begeleid door een coördinator. Bij hem/haar kun je altijd terecht met vragen, opmerkingen, dilemma's of twijfels. Ook krijg je een reiskostenvergoeding en eventueel een vergoeding voor je telefoonkosten.

Ben jij enthousiast?
En wil je meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

* Marja is niet haar echte naam.

StiB geeft informatie, advies en ondersteuning aan iedereen in Breda die langdurig zorgt voor een ander. Wanneer mensen in de omgeving niet kunnen helpen, ondersteunen vrijwilligers van StiB.

nathan-dumlao-zTZRZV86GhE-unsplash
Terug naar vacatureoverzicht

Meer informatie of interesse? Laat hier je gegevens achter.

Disclaimer Privacystatement Cookies Sitemap