menu menu

Vrijwilligersvacatures

Maak jij Els gelukkig met een mooie wandeling of fijne fietstocht?

Vacaturenummer 94
Aantal uren per week 1 - 2
Locatie Breda Noordoost Zuidoost
Aandachtsgebied NAH
Contactpersoon Veronique Zoontjens
person-3382248_960_720

Els* is een lieve, gezellige en actieve vrouw. Door haar NAH (niet-aangeboren hersenletsel) is het voor haar niet mogelijk om aan groepsactiviteiten deel te nemen. Daarom zou ze het fijn vinden om samen met jou eropuit te gaan. Ze geniet enorm van een wandeling of een mooie fietstocht. Bijvoorbeeld bij het mooie water bij het Brabantpark. Dit sluit ze graag af met een gezellig kopje koffie of thee bij haar thuis. Ga jij één keer in de 2 weken met Els mee op pad?

Wat ga je doen?
Eens per 2 of 3 weken ga je bij Els langs. Met mooi weer gaan jullie er gezellig samen op uit. Een mooie wandeling of een fijne fietstocht maakt Els erg gelukkig. Na afloop drinkt ze graag met jou een kopje koffie of thee bij haar thuis.

Wie ben jij?
Els zoekt een rustige en gezellige vrouw (50+) die net als haar geniet van een mooie wandeling of leuke fietstocht. Dit maakt haar heel gelukkig. Door haar NAH krijgt ze tijdens activiteiten in groepsverband te veel prikkels. Daarom zou het fijn zijn als jij één op één met Els eropuit kan.

Wat bieden wij?
Je geeft zowel Els als haar partner een fijne tijd. Want doordat jij er bent, heeft ook haar partner even tijd voor zichzelf en rust van zijn mantelzorgtaken. Daarnaast is het fijn voor Els dat ze eens een ander praatje heeft en een nieuw sociaal contact. Je zult zien dat dit jou ook een fijn gevoel geeft. Dat ervaren eigenlijk alle vrijwilligers bij StiB.

Lees hier hun verhalen.

Wij waarderen onze vrijwilligers!
StiB biedt daarom een veelzijdig begeleidingsprogramma. Met interessante trainingen, maar ook informele bijeenkomsten, borrels, etc. Voordat je begint, krijg je een cursus. Daarin leer je alles om je vrijwilligerswerk goed te kunnen doen. Zoals goed luisteren en grenzen stellen. Je wordt begeleid door een coördinator. Bij hem/haar kun je altijd terecht met vragen, opmerkingen, dilemma's of twijfels. Ook krijg je een reiskostenvergoeding en eventueel een vergoeding voor je telefoonkosten.

Ben jij enthousiast?
En wil je meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op en kijken we of jullie bij elkaar passen.

* Els is niet haar echte naam.

StiB geeft informatie, advies en ondersteuning aan iedereen in Breda die langdurig zorgt voor een ander. Wanneer mensen in de omgeving niet kunnen helpen, ondersteunen vrijwilligers van StiB.

Terug naar vacatureoverzicht

Meer informatie of interesse? Laat hier je gegevens achter.

Disclaimer Privacystatement Cookies Sitemap