menu

Vrijwilligersvacatures

Maak jij er samen met Marieke een gezellige avond van?

Vacaturenummer 74
Aantal uren per week 2 - 3
Locatie Prinsenbeek
Aandachtsgebied Chronisch zieken
Contactpersoon Jacqueline Leijten
baking-2881191_1920

Marieke* zou graag iemand ontmoeten waarmee ze een keer per week een leuke avond heeft. Deze vrouw van 43 heeft het syndroom van Down, is erg sociaal, maar kijkt in het begin wel de kat uit de boom.

Wat ga je doen?
Eens in de week ga je ’s avonds bij Marieke langs. Ze vindt het leuk om te knutselen, samen te wandelen, of iets te koken of bakken. Marieke werkt op een dagopvang en eet daar ’s avonds. Daarom zou ze graag na 19.00 uur afspreken.

Wie ben jij?
Marieke is op zoek naar gezellige vrouw waarmee ze samen leuke dingen kan doen. Ze zoekt iemand die makkelijk praat en goed kan omgaan met iemand van het syndroom van Down.

Wat bieden wij?
Je geeft zowel Marieke als haar moeder een fijne tijd. Want doordat jij er bent, heeft haar moeder een keer een avondje voor zichzelf. Je zult zien dat dit jou ook een fijn gevoel geeft. Dat ervaren eigenlijk alle vrijwilligers bij StiB. Lees hier hun verhalen.

Wij waarderen onze vrijwilligers!
StiB biedt daarom een veelzijdig begeleidingsprogramma. Met interessante trainingen, maar ook informele bijeenkomsten, borrels, etc. Voordat je begint, krijg je een cursus. Daarin leer je alles om je vrijwilligerswerk goed te kunnen doen. Zoals goed luisteren en grenzen stellen. Je wordt begeleid door een coördinator. Bij hem/haar kun je altijd terecht met vragen, opmerkingen, dilemma's of twijfels. Ook krijg je een reiskostenvergoeding en eventueel een vergoeding voor je telefoonkosten.

Ben jij enthousiast?
En wil je meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op en kijken we of jullie bij elkaar passen.

* Marieke is niet haar echte naam.

StiB geeft informatie, advies en ondersteuning aan iedereen in Breda die langdurig zorgt voor een ander. Wanneer mensen in de omgeving niet kunnen helpen, ondersteunen vrijwilligers van StiB.

Terug naar vacatureoverzicht

Meer informatie of interesse? Laat hier je gegevens achter.

Disclaimer Privacystatement Cookies Sitemap